Mistä maksat autojen liisauksessa?

Fleet Innovation tarjoaa vaihtoehtoja autojen liisaukselle, mikä voi tuottaa yrityksille jopa parinkymmenen prosentin säästön.

Monilta on voinut unohtua se, että esimerkiksi autojen omistaminen voi olla yrityksille taloudellisesti järkevämpää kuin liisaus”, Fleet Innovationin toimitusjohtaja Sakari Viitanen muistuttaa.

Autoilu on yrityksille usein toiseksi suurin kustannuserä työvoiman jälkeen eli säästöpotentiaali on suuri. Fleet Innovation tarjoaa asiakkaille läpinäkyvyyttä kustannuksiin sähköisen järjestelmänsä kautta, mistä näkyy autokannan tilanne, sopimukset ja kustannukset käyttäjä- ja kululajitasolle asti.

”Tuomme pöydälle kaikki alan toimijat ja valitsemme niistä kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun, oli autopolitiikka, autojen omistusmuoto tai rahoitustapa mikä vain. Yli 4 000 ajoneuvon muodostaman volyymimme sopimusedut ohjataan asiakkaalle, emme vedä välistä.

Palkkiomme sovitaan ennalta ja laskutetaan kuukausittain — yllättäviä kuluja ei tule.” Fleet Innovationin liiketoiminta kasvoi 60 prosenttia vuonna 2016, ja yrityksen tavoitteena on tehdä ajoneuvokannalla mitaten 50 miljoonan euron liikevaihto kuluvana vuonna, mikä antaa merkittävää ostovolyymiä. Yrityksen oman toiminnan liikevaihto tulee olemaan noin 2,0 miljoonaa euroa.

Liikevaihtoa ei revitä asiakkaiden selkänahasta vaan asiakkaan edun perusteella. ”Emme kasva suurilla katteilla vaan tyytyväisten asiakkaiden ja pitkien asiakassuhteiden kautta. Palvelumme on tavallaan ilmaista, koska tuotamme kuluamme suuremman hyödyn. Avullamme autoilukustannuksista voidaan nipistää jopa parikymmentä prosenttia”, Viitanen summaa.

Teksti julkaistu Talouselämän Business-liitteessä 1.9.2017.