Fleet Innovationin sähköautoileville asiakkaille käyttöön Virta-latauspalvelu

Yhä useampi työsuhdeauto on sähköinen. Fleet Innovation tarjoaa sähköautoileville asiakkailleen käyttöön älykkään Virta-latauspalvelun, jolla on Suomen kattavin julkinen latauspisteverkosto.

Autoilu ja liikkuminen muuttuvat jatkuvasti ympäristöystävällisempään suuntaan. Fleet Innovation vastaa kasvavan sähköautoilevien asiakkaidensa joukon tarpeisiin ja tarjoaa heidän käyttöönsä Virta-latauspalvelun.

”Haluamme olla mukaan tukemassa autoilijoiden muuttuvia tarpeita, oli kyse sitten sähköautojen lataamisesta julkisella paikalla tai vaikka kotilatauspisteen hankinnasta”, sanoo Fleetin kehitysjohtaja Antti Nyrhinen.

Virralla on tällä hetkellä Suomen kattavin julkisten latauspisteiden verkosto. Virta-latauskorttia voi käyttää myös ulkomailla.

Verotettavia etuja

Verottajan tulkinnan mukaan käyttöetuauton lataaminen sähköllä on verotettava etu, joka tulee mitata ja todentaa. Älykäs Virta-latauspalvelu hoitaa paperihommat autoilijoiden puolesta: Palvelusta saa raportit automaattisesti.

Fleet Innovation auttaa myös, jos latauslaitteen haluaa kotiin. Huomaa, että jos työnantaja kustantaa latauslaitteen auton käyttäjän kotiin, siitä muodostuu rahanarvoinen etu, joka lasketaan mukaan työnantajan veronalaiseen palkkatuloon.

Tällä hetkellä Fleet Innovation hoitaa rekisteröinnin Virta-palveluun asiakkaille, joille latausetu kuuluu.

Lue lisää Virta-latauspalvelusta »