koeajopalvelu-auto-kotiin

Fleet Innovation elää ajassa ja ajan ylikin, ei nyt puhuta Koronasta. Puhutaan huomisesta, tulevaisuudesta, koronan jälkeisestä.

Autoilija jos katsoo vain nopeusmittariin, tulee kolari. Katse pitää suunnata ulos tuulilasista, mittaristoa kauemmas ja nopeus sovittaa näkyvyyteen.

Fleet Innovationin autoilijapalvelussa FleetHelpissä haluamme juuri nyt katsoa vähän pidemmälle ja positiivisemmin. Tuleva auton vaihtosi voi nyt tuntua etäiselle, mutta toisaalta se voi olla juuri nyt jotain kivaa ja ajatusten siirtämistä pois tästä hetkestä.

Jos autosi vaihtoajankohta on seuraavan 12 kuukauden aikaikkunassa, niin kannattaa toimia nyt! Autokaupoilla on aikaa palvella, hinnat ovat varmasti ostajaystävälliset ja palvelu korkeatasoista.

Fleet Innovation on sopinut muutaman nopealiikkeisen kumppaniliikkeen kanssa siitä, että autosi koeajo voi tapahtua vaikkapa kotona.

Sinua kiinnostava auto toimitetaan halutessasi vaikkapa kotiovelle (pk-seudulla). Saat täydellisen ja henkilökohtaisen opastuksen autoon ja koeajokokemuksen, jonka turvin voi pohtia uutta tulevaa työsuhdeautoa. Luonnollisesti myyjä on terve ja huolehtinut auton puhtaudesta erinomaisesti.

Koska nyt on vähän pilviä taivaalla, mennään askel pidemmälle ja palvellaan myös vähän pidemmälle. Autamme asiakkaitamme ja myös heidän lähipiiriään, sekä tuemme kumppaneitamme autoliikkeissä niin, että lupaamme määräaikaisesti järjestää palvelumme myös henkilökohtaisen tai perheen kakkosauton valintaa pohtiville.

Lue koeajokokemuksiamme Fleetin koeajopalstalta ja tee auton koeajotilaus verkkokaavakkeellamme, niin saat auton koeajettavaksesi.

Tämän jälkeen voit odotella kumppaniltamme yhteydenottoa. Ajohanskat käteen😊

Terveisin Fleet Innovation sekä FleetHelp-tiimi

Toistaiseksi ”kotitoimituksessa” olevat automerkit palvelussamme: Skoda, Volvo, Ford, BMW, Opel, Toyota ja Lexus.