Fleet Innovation Sakari Viitanen ja Reetta Kuusikko

Fleet Innovationilta liikkumisen ratkaisut joustavasti, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Saat yrityksellesi niin autoilun kuin pyöräilyn ratkaisut kaikki saman katon alta.

Muutama suositus ja ehdotus…

Vältä määräaikaisia sopimuksia ja vuokravastuita autojen(kin) kohdalla. Yrityksen auto kannattaa hankkia osamaksulla tai rahoitusleasingilla, tällöin olet aina sopimuksissa ”kuskin paikalla” eikä liiketoiminnan muutostilanteessa määräaikaisen huoltoleasing-sopimuksen taakka paina.

Kokonaiskustannussäästö on merkittävä, kun annat meidän Fleet Innovationissa hoitaa autoilun asiasi. Bonuksena tulee päälle vaivattomuus.

Aloitetaan tarkastelemalla liikkumisen käytänteet ja HR-politiikat, olemme apunasi tässä. Yhdistetään autoilun ja verovapaan pyöräilyn ratkaisut. Jo 7000 yritysautoa on vastuullamme, polkupyörät olemme ottaneet osaksi palveluratkaisuamme.

Fleet Innovation, liikkumisen ratkaisujen tiennäyttäjä

Meille tärkein arvo on ”asiakkaan etu aina ensiksi”. Tämän vuoksi teimme kolme tuoretta palvelulanseerausta:

1. FleetHelp: Auton vaihtaja saa meiltä merkkivapaata konsultaatiota uuden auton valintaan. Keskustelemme mielellämme ensiksi arvoista, ekologisuudesta ja tarpeista sekä kustannuksista. Sen myötä teemme suosituksen uudesta autosta ja käyttövoimasta, järjestämme koeajon jopa kotiovelle.

2. FleetJousto: Koronan myötä moni yritys ja autoilija jäivät tilaan, jossa auto jäi talliin ja kulueräksi. Ratkaisimme asian! FleetJousto-huoltoleasing on markkinoiden paras ja joustavin leasing-ratkaisu.
Voit purkaa sopimuksen koska tahansa, ei määräaikoja eikä yllättäviä kustannuksia. Kaikki on selkokielellä ja etukäteen sovittuna, vain meiltä.

3. FleetBike: Pyöräedusta tuli vuodenvaihteessa verovapaa liikkumisratkaisu. Tarjoamme pyöräedun kokonaisuuden työnantajalle kustannustehokkaasti ja myös pyöräedun käyttäjän hyötyä maksimoiden. Paras hyöty verovapaalle eurolle!

Kun teemme yhteistyötä, saat meiltä lupaukset: asiakkaan etu aina ensiksi, kokonaisedullisesti ja proaktiivisesti tietä näyttäen.

Laitetaan pikaisesti liikkumisen käytänteet kuntoon. Kevät tulee ja niin polkupyörät kuin mielenkiintoiset autouutuudet myydään loppuun.