Hyvä työsuhdeautoilun kokonaisuus syntyy neljästä osa-alueesta – kustannustehokkuudesta,  joustavuudesta,  ekologisuudesta ja helppoudesta. Tässä askelmerkit hyvään kokonaisuuteen:

  1. Kustannustehokkuus. Autoja vain tarvittavaksi ajaksi ja muuttuvat tilanteet huomioiden. Omistaminen, osamaksu tai rahoitusleasing mahdollistaa tämän, ei piilokuluja. Fleet optimoi oikean rahoitusratkaisun yrityksesi autoille ja tekee puolestasi vertailun ja ratkaisuehdotuksen. Isolla yli 5000 auton volyymillä saamme hyvät hankintaedut yrityksellesi.
  2. Joustavuus. Ilman määräaikaisia sopimuksia ja velvoitteita pystytään toteuttamaan joustavuus yrityksen muuttuvissa tilanteissa. Fleet rakentaa sopimukset joustaviksi.
  3. Arvot ja ekologisuus. Autot, moottorit, polttoaineet ja ajotyylit… Erilaisiin tilanteisiin tulee sovittaa oikeanlainen tekniikka ja ratkaisu käyttäjän tarvetta huomioon ottaen. Fleet neuvoo sinua
  4. Helppous. Fleet tekee kaiken työn puolestasi oli kyse yrityksesi autopolitiikan määrittelystä, kuluseurannasta,  hankinnoista, myynneistä tai käyttäjän tuesta. Uuden Fleet App -palvelun avulla autoilun arjen palvelu sujuu 24/7 periaatteella.

Fleet innovation on 12- vuotias autoilun asiantuntija- ja palveluyritys. Meillä on yli 5000 yritysautoa vastuullamme, kasvamme vauhdilla ja räätälöimme palvelumme kunkin asiakkaamme tarpeisiin. Meillä on kultainen sääntö: asiakkaan etu ensiksi.

Kysy meiltä lisää, mikä voisi olla sinun eduksesi? Me kerromme mielellämme.