Säästöä ja joustavuutta

Rahoitusleasing tai omistaminen on joustavin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Käytät autoa tarvittavan ajan, maksat vain toteutuneet kustannukset. Ei sitoumuksia määräaikaisiin sopimuksiin tai kilometrimääriin. Työn puolestasi tehdään me Fleetillä.

Vastuullisuutta ja käyttäjän tukea

Tekniikka kehittyy ja ympäristötekoja on pienetkin teot. Ajotyylit ja autoilun ”kulttuuri” on hyvä rakentaa yrityksen toivomaksi. Polttoaineissa on eroja, kuten myös auton huolto-, pesu- ja rengastoimijoissa. Auton huolto-pesu ja rengastoimijoissa. Vastuullisesti voi ja tulee toimia muissakin kohdissa kuin autoa hankkiessa. Neuvomme tässä mielellämme.

Ekologisuutta ja valintoja eri tilanteissa

Auton moottorivalinta on syytä tehdä käyttäjän ja käytön tarpeen mukaan. Uusi tekniikka on aina parempaa kuin vanha. Hybridi-auto on hyvä jos liikut lyhyempiä päivämatkoja ja pystyt lataamaan vähintäänkin kotona. Sähkömoottori on ajo-ominaisuuksiltaan verraton, mutta sähköllä mentävä matka ja latausinfra ovat toistaiseksi hieman rajallisia eikä ympäristöystävällisyyteen pyrkiessä kannata käyttää kivihiilisähköä. Diesel polttoaineena on vähän mediassa pahaksi parjattu, mutta uusi moottori ja tekniikka on aina puhtaampi kuin vanha. Lisäksi on myös jätepohjaista dieseliä olemassa, joka on osa ekologista kiertotaloutta. Bensamoottori on pienemmissä autoissa ok, mutta isot painot ja autot kuljettaisimme vaikka dieselillä. Kaasuhybridi on nouseva vaihtoehto ja kotimainen biokaasu on monessa mielessä ekoteko ja toimii jo verkostonkin puolesta hyvin eteläisessä Suomessa.

Helppoa autoilua ja arkea

Peruslähtökohta on helppous, se on meidänkin palvelumme ydin. Auton käyttäjille tarjoamme uuden Fleet Innovation -applikaation ja sitä kautta 24/7-tyyppisen palvelusaatavuuden. Lisäksi hoideamme palvelun sujuvasti ja kivassa tunnelmassa.

Kuluseurantaa ja kontrollia, bonuksena kevennetään taloushallinnon työtä

Maksamme asiakkaan puolesta autoilun laskut ja niputamme autoilun kulut yhdelle laskulle. Taloushallinnon työ kevenee merkittävästi. Jokainen auto ja kulu on extranettimme kautta seurattavissa ja poikkeamiin puututaan, jotta suunniteltu budjetti pitää ja mieluummin alittuu. Kustannustehokkuus ja prosessitehokkuus yhdistyvät mukavasti. Näytämme mieluusti extranettiamme ja palvelumalliamme tarkemminkin.

Suomennetaan eri rahoitusmuotoja toki vähän mutkia oikoen

Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, jossa sitoudut aikaan ja ajosuoritteeseen. Vähän kallis ratkaisu ja sisältää piilokustannuksia, mutta toisaalta varsin helppo ratkaisu. Sopimus on sitova ja muutoksenteko sopimuskaudella maksaa, purkamisesta puhumattakaan. Jos haluat huoltoleasingilla ajella, me haemme parhaat sopimusratkaisun puolestanne.

Rahoitusleasing on rahoitussopimus, jossa lainapääomaa lyhennetään tehdyn suunnitelman mukaan. Joustava leasingratkaisu, jossa ei kuitenkaan taserasitetta. Hyvä rahoitusvalinta ja mahdollisuus tehdä autosta luovuttaessa ”voittoakin.” Kerromme lisää…

Osamaksu tai omistaminen. Nimensä mukaan omistamista. Omistamisen ilot ja vaivat, mutta toisaalta ei mitään ulkopuolista sopimustekniikkaa. Ajat mitä ajat, käytät mitä käytät. Saat myös auton arvon säilymisen hyödyt, hyvin huolehdittu auto on arvokasta omaisuutta.

Jatketaan terminologian knoppailulla

Autoilun TCO. No niin, tässä mennään jo hifistelyyn. TCO on kokonaiskustannus, joka ratkaisee autoilun tuottosi tai menetyksesi. Ratkaisevina tekijöinä ovat hyvä rahoitusmuoto, optimaalinen käyttöaika, prosessitehokkuus, hankintojen kilpailutus, autokannan myynti oikeaan aikaan ja oikeat autovalinnat, mm. kaikki nämä vaikuttavat TCO-kokonaisuuteen. Lisäksi auton käytön aiheuttamat kulut kuten polttoaine, rengaskulu ja vakuutukset ovat osa TCO:ta. Fleetin tehtävä on varmistaa, että kokonaiskulu on mahdollisimman alhainen. Olemme autoilun varainhoitaja, joka ei kylläkään lupaa positiivista tuottoa vaan mahdollisimman pientä kulua.

Kauniiksi lopuksi

Näitä termejä ja ratkaisua vaikeuttavia alan termejä on lisääkin, mutta jätetään jotain itse kohtaamiseenkin.

Reetan vastuulla on Fleetin asiakaskokemus. Lupauksemme on tehdä parhaamme, avoimesti, rehellisesti ja vain asiakkaan etua ajatellen. Kultainen sääntömme nojaa lupaukseen asiakkaan etu ensiksi. Kerromme mielellämme lisää!

Sakari on Fleetin toimari, jonka tehtäväkenttä on talonmieheen verraten aikalailla kaiken kattava. Lumenluonti tai liukkaiden hiekotus ei suoranaisesti kuulu tonttiin, mutta muuten autoilua muuttavan konsulttiyrityksen toimari on valmis tarttumaan toimeen asiassa jos toisessa. Keskustellaan lisää tarpeistanne!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Ja kerta kiellon päälle ja lupaus

  • Säästämme kustannuksianne 5-20 %
  • Helppoa, me teemme työn, asiakkaamme kerää hyödyn
  • Joustavuus, ei määräaikoja
  • Vastuullisuus, valinnat ja kumppanit varmistavat pitkäaikaista hyvää

 

Sakari = Sakari.viitanen@fleet.fi
Reetta = Reetta.kuusikko@fleet.fi