Leasing yritysautoilun konsulttiyritys fleet innovation

Toimarin kynästä

Vuoden 2021 ensimmäinen puolisko alkaa olla maalissa. Kuten aina, joulu ja juhannus tulevat yllättäen, niin tänäkin vuonna. Monella meistä on eräänlaisen välitilinpäätöksen aika, mitä tuli tehtyä ja mitä jäi syyskaudelle.

Fleet Innovationissa tämän vuoden alku oli ehkä vauhdikkain koskaan. Palvelumme laajeni autoilun palveluista liikkumisen ratkaisijaksi. Kauttamme saa, tietääksemme ainoana Suomessa, niin yritysautoilun kaikki ratkaisut kuin myös työsuhdepyöräilyn ratkaisut.
Työsuhdepolkupyöriä saa kauttamme merkkivapaasti ja sijaintipaikkavapaasti. Paljon puhutaan, että pyörät ovat loppumassa Suomesta. Meidän FleetBike-konseptissa pyöriä piisaa, koska emme ole sitoneet asiakkaan tai edun ottajan käsiä mitenkään. Pyörän saa hankkia ihan mistä tahansa ja millaisen tahansa. Tämä mahdollistaa sen, että vielä tällekin kesälle työsuhdepyörän saa alleen.

Alkuvuodesta lanseerasimme Suomen parhaan huoltoleasing-ratkaisun FleetJouston. Tämä leasing-ratkaisu, joka elää asiakkaan liiketoiminnan tarpeen mukaan, on nimensä mukaisesti joustava. Myös tällä ratkaisulla ainoa tavoitteemme on lisätä asiakkaamme mahdollisuuksia saada kustannussäästöä yritysautoiluun, mikäli huoltoleasing on preferoitu autorahoitus.

Vuoden 2021 aikana olemme onnistuneet kasvamaan vauhdilla, meillä on noin 8000 autoa vastuullaamme ja yli 300 asiakasta. Reseptimme “asiakkaan etu aina ensiksi” tuntuu olevan oikeaksi valittu. Kiitos luottamuksesta! Kasvun myötä olemme myös rekrytoineet aktiivisesti.

Muutamme elokuussa uusiin tiloihin, osoitteen pysyessä silti samana täällä Otaniemen Technopoliksessa. Panostamme koronan jälkeiseen aikaan ja rakennamme uudenlaista toimitilaa, joka vastaa uudenlaisen työnteon tarpeisiin ja digitaalisuuteen liittyen. Uskomme myös siihen, että ihminen on laumaeläin, joka kaipaa välillä ihan oikeita ihmiskontakteja esimerkiksi toimistolla ja asiakkaiden kanssa.

Koko Fleetin joukkueen puolesta toivotamme hyvää kesää! Liikutaan monipuolisesti.

Sakari Viitanen
Fleetin toimari


Jos auton vaihtoaika lähenee, toimi ajoissa! Autojen toimituksissa voi olla viiveitä.

Yritysautot edullisesti konsulttiyritys

Niin monesta asiasta voi syyttää koronaa, niin myös tästä. Maailmanlaajuinen puolijohdepula vaikuttaa autotehtaiden toimintaan. Autoja ei saa valmiiksi ilman tarvittavia osia ja materiaaleja, osin pulaa on materiaaleista ja osin on logistisia ongelmia.

Tämän vuoksi on näköpiirissä, että jopa pitkäaikainen ongelma autojen toimitusajoissa on tulossa. Auton valinta ja tilaus kannattaa tehdä vähintään puoli vuotta etukäteen, koska auton toimitusajat venyvät koko ajan. Jos sinun autosi vaihto on ajankohtaistumassa, autamme valinnassa mieluusti. Neuvomme sinulle sopivan auton valinnassa ja toteutamme kumppanimme kautta koeajoa vaikka kotiovelle asti. Ota yhteyttä ajoissa.


Kiilto kannustaa työsuhdepyöräilyyn

Yli 100-vuotias kansainvälisesti toimiva perheyritys Kiilto on aina pitänyt erityisen tärkeänä henkilöstön hyvinvointiin satsaamista ja se näkyy myös edelläkävijyytenä henkilöstöeduissa. Yritys tarttui pikimmiten uuteen etumahdollisuuteen ja tarjoaa FleetBike-työsuhdepyöriä henkilöstönsä liikkumisvaihtoehdoksi.

Kiilto Family -konserni työllistää lähes 1000 henkilöä, joista noin puolet Suomessa.

Kiillon tahtotila on olla alansa ympäristöjohtaja ja vuonna 2028 hiilineutraali yritys, tähän arvomaailmaan sopii mainiosti myös työsuhdepyöräilyyn kannustaminen.

Kiillon henkilöstöjohtaja Kati Korolainen-Kujala kertoi FleetBike-konseptin valintaan vaikuttaneen mm. sen, että Fleet Innovationin konseptissa oli selvästi ajateltu sekä työnantajan etua ja arjen helppoutta sekä pyöräilijän etua. FleetBike-pyörän hankintapaikkoja ei ole mitenkään rajattu ja pyörä siirtyy loppuvaiheessa edukkaasti edun ottaneen henkilön omistukseen.

FleetBike-etu lanseerattiin Kiillon henkilöstölle digitaalisesti toukokuussa ja etu on saanut hyvän lähtölaukauksen aiempaa monipuolisempaan liikkumiseen, kertoo Kati Korolainen-Kujala, Kiillon chief people officer.


Fleetin testissä, sähköisiä uutuuksia

Koeajo Nissan Leaf 62 kWh e+ Tekna täyssähköauto leasing auto yritykselle

Autoilu sähköistyy monestakin syystä. Valikoima lisääntyy, tekniikka paranee, hintataso tulee alaspäin, verokannusteita lisääntyy ja arvomaailma muuttuu. Monia eri syitä sille, että autoilu ja varsinkin työsuhdeautoilu menee sähköisempää suuntaan. Hybridi- ja sähköautoja on jo merkittävä osa autovalinnoista.

Olemme testanneet lukuisia uutuuksia: Nissan Leaf, Skoda Enyaq, Ford Mustang, Citroen Jumper, Volvo XC40, Ford Explorer, Skoda Octavia IV, BMWiX3 – näistä maistiaisia nettisivumme koeajouutisista. Kokeilemme autoja, jotta voimme neuvoa autoa vaihtavaa valinnan teossa. Autamme valinnassa, ole yhteydessä FleetHelp-tiimiimme. Koeajoja tässä osoitteessa.


PetterSteel Oy:ssä keskitytään olennaiseen – oman liiketoiminnan ja palvelun kehittämiseen

Leasing hyotyautot yritykselle konsulttiyritys

Kuopiossa v. 2008 perustettu rakennuspellitysten osaaja, PetterSteel Oy, on Fleetin uusimpia hallinnointipalvelun asiakkaita.
Liiketoiminta on kasvanut vuosien saatossa reippaasti digitaalisten ratkaisujen tuotua läpinäkyvyyttä ja helppoutta palveluihin.
Nykyisin yritys työllistääkin jo yli 60 työntekijää toiminnan laajennuttua Jyväskylään, Tampereelle sekä pk-seudulle.

PetterSteelillä panostetaan innovatiiviseen kehittämiseen ja mutkattomaan asiakassuhteeseen, joka mahdollistaa kestävien kumppanuuksien muodostumisen.
”Työaikaa ei haluta tuhlata turhuuksiin, vaan haluamme keskittyä täysillä omaan businekseen, jolloin nähtiin yritysautojen hallinnoinnin ulkoistaminen uudelle kumppanille yrityksen strategiaa tukevana toimena”, työpäällikkö Miika Mustonen kertoo.

”Saimme heti myyjän ottaessa yhteyttä tunteen, että Fleet Innovation on aidosti erilainen ja avoin toimija, jossa vaalitaan samoja arvoja, asiakaspalvelun ja -kokemuksellisuuden tärkeyttä korostaen”, Mustonen jatkaa.

Palautetta kysyttäessä, ei risuja onneksi ole jaossa. Koronan myötä Teamsin kautta yhteistyön starttaaminenkaan ei tuottanut tuskaa, vaan kaikki sujui melko kevyesti. Mustonen painottaa, että osaltaan yhteistyön aloittamista helpotti myös pieni, mutta tärkeä asia, nimittäin yhteyshenkilön esiintyminen omilla kasvoilla ”livenä” videopalavereissa. ”On eri asia rakentaa luottamusta, kun vastapuolen eleet ja ilmeet näkee sekä halun selvittää asiat juurta jaksaen tarpeen mukaan.”

Toivotamme PetterSteel Oy:n lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme. On ilo palvella teitä, kuten kaikkia mahtavia asiakkaitamme, kertoo Fleetin asiakaskokemuksesta vastaava Reetta Kuusikko.


Fleet liikkuu fiksusti

Tyosuhdepyorat yritykselle edullisesti

Fleetin tarjoamana on saanut vuoden alusta asti yrityksen liikkumisen ratkaisut laajasti, niin autoilun kuin työsuhdepyöräilyn, kauttamme. Kevään tullessa astuttiin vielä askel pidemmälle, viemme teemaa ”liiku fiksusti” tyyppiseen ajatteluun. Kannustamme työsuhdepyöräilyn eli FleetBike-ratkaisun kauttamme hankkinutta asiakastamme pohtimaan, voisiko pyörän aktiivista käyttöä jotenkin varmistaa. Lisäksi, voisiko työsuhdepyörän ottamatta olevia kannustaa jotenkin arkiliikkumiseen.

Fleetin henkilökunnasta noin 50 % päätyi työsuhdepyörän hankintaan. Halusimme nostaa arkista liikkumista koko henkilökunnan asiaksi ja lähdimme ”Liiku fiksusti” -kampanjaan, jonka meille toteuttaa Liikkuva Suomi. Osa liikkuu pyörällä, osa jotenkin muuten. Nyt meillä on viikoittainen liikkumisen teemahetki, jossa nostetaan omia tekemisiä ja arkisia valintoja positiivisesti ja kunkin omista lähtökohdista lähtien. Tavoite on, että jokainen fleetiläinen liikkuisi hieman aiempaa enemmän, kuitenkin hyvin yksilöllisistä lähtökohdista kehittyen, Fleet Innovationin Reetta Kuusikko kertoo.

Liikkuva Suomi auttaa Fleet Innovationin asiakkaita työyhteisöliikkumiseen lähtemisessä. Aloituskeskustelu ja konsultaatio on maksuton. Voit kysyä lisää, reetta.kuusikko@fleet.fi tai Liikkuva Suomen antti.luukkainen@liikkuvasuomi.fi


Saavutat meidät eri kanavien kautta

Arkipäivinä tavoitat meidät kello 9-15 välisenä aikana osoitteesta info@fleet.fi ja puhelimitse 09 6898 8460

Muistathan, että Fleet APP on käytössäsi 24/7 ja se palvelee auton käyttöön liittyvissä asioissa. Sovellus löytyy appikaupastasi hakusanalla ”Fleet Innovation”.

Autojen peltikorjausta ja peltikorjaukseen hinausta saa kumppaniltamme Autoklinikalta numerosta 020 7737 427.

Jos auton vaihtaminen on ajankohtaista, FleetHelp-tiimimme auttaa mielellään autojen koeajon ja valinnan suhteen, helppo väylä auton vaihtoon on tässä.

Hyvää kesän aikaa kaikille, liikutaan fiksusti!