Skoda Kamiq

Testasimme vuoden auto-tittelin voittaneen Skoda Kamiqin. Testissä oli 1,0 TSI-bensaversio style-varustein ja luonnollisesti automaattivaihtein, kuten tänä päivänä usein autot varustellaan.

Ei ihme, että Skoda on vuoden auto tittelinsä voittanut. Edukas hankkia, hyvä ajaa ja käyttää. Sinällään noin 25 000 euron auto ei voi sisältää kaikkia mahdollisia varusteita ja tunnelmia, mutta Skoda Kamiq on hintaluokassaan varsin hyvä vaihtoehto. Ajotuntuma on hyvä, näkyvyys hyvä, kuten citymaastureissa yleensäkin ja tilaa riittää varsin hyvin, ollakseen kuitenkin pienen kokoluokan kisaryhmässä.

Auton ohjaustuntuma on kevyt, jonkun mielestä voi olla jopa liian kevyt tai levoton, mutta ei autossa massaakaan paljoa ole. Keskikulutus ajokokeilun aikana oli 6 litraa satasella, parinsadan kilometrin matkaan sisältyi niin kaupunkiajoa kuin moottoriteitä. Pienestä koneesta huolimatta ripeä kulkija.

Skoda Kamiq on hyvä ja mielenkiintoinen vertailuryhmässään nähden: edukas kokonaiskustannus houkuttaa harkitsemaan.

Jos haluat koeajaa Kamiqin, niin voit tilata meiltä koeajon maksutta. Pyrimme järjestämään koeajon mahdollisimman lähellä sinulle sopivaa paikkaa (esim. koti tai työpaikka) sinä aikana, kun se sinulle parhaiten sopii.

>Voit tilata Fleetin ilmaisen koeajon täältä.