Aloitimme alkutalvesta 2021 FleetBike-palvelumme tarjoamisen yrityksille. Kustannustehokas pyöräetu on herättänyt paljon mielenkiintoa. Työsuhdepyörä on työnantajalle veroton antaa ja työntekijälle aito veroton etu saada. Tuotespesialistimme Mikko Laiti kokosi yhteen muita FleetBiken hyötyjä, joihin niin työnantajat kuin henkilöstö ovat olleet tyytyväisiä kilometrien karttuessa.

Hyödyt työnantajalle

Tasa-arvoisuus

Työnantajamielikuva paranee, kun työsuhdepyöräetu otetaan käyttöön. Riippumatta työntekijän positiosta on etu aina samanlainen. Fleetissäkin tosi moni on tarttunut pyöräetuun ja voin vakuuttaa, että pyöräetu kohtelee kaikkia samoin tittelistä riippumatta. Tasa-arvoisuus kulkee läpi organisaatiorakenteen paremmin kuin hyvin.

Jokaisella on oikeus pyöräetuun, olit sitten ollut talossa vuoden tai 10 vuotta. Työntekijät saavat itse valita itselleen parhaiten sopivan pyörämallin ja jokainen voi ajaa pyörällään kuten parhaaksi näkee. Pyörä toimii kulkupelinä niin vapaa-ajalla, työmatkalla kuin näitä yhdistäen.

Nykyaikaisuus

Liikkuminen on muuttumassa ja muuttunutkin jo. Ihmiset haluavat vaihtoehtoisia keinoja kulkea työpaikalle silloin kun etäpäivä ei maistu ja kollegoita tai asiakkaita halutaan kohdata muuallakin kuin verkossa. Polkupyörällä on mitä mahtavinta kulkea työmatka ja samalla nauttia ulkoilusta.

Yrityksen imagolle on myös hyväksi tarjota työntekijöille käytännössä päästötön tapa liikkua työmatkoja sekä vapaa-ajalla. Työntekijä päättää omien tarpeidensa mukaan mikä liikkumisen muoto sopii hetkeen.

Hyödyt työntekijällä

Helppous

FleetBiken avulla pyörän saa varsin vaivattomasti. Valitse pyörä, liitä hankintahintaan mukaan tarvittavat varusteet kuten kunnon kypärä, laadukas lukko ja ajovalot. Sovi pyöräkauppiaan kanssa, milloin haet pyörän ja lähde ajamaan. 

Ainoa mitä sinun pitää miettiä on se, että missä haluat pyörälläsi ajaa. Menisitkö metsään, kaupunkiin vai vaikkapa kaupungin kautta metsään? Älyttömän helppo takia hankkia laadukas menopeli.

Edullisuus

FleetBike-etua nauttiessa sinun ei tarvitse ajatella pyörän hankinnan aiheuttamia kustannuksia. Et joudu sitomaan omaa rahaasi pyörän hankintaan, vaan kyseessä on aito veroton työsuhde-etu. Sopimuksen lopuksi saat lunastaa pyörän todella edullisesti itsellesi.

Valinnan vapaus

Saat vapaasti valita pyörän merkin, mallin ja käyttötarkoituksen. Pyöräliikkeissä on valinnanvaraa ja palveluhalukkuus on korkealla.

Nyt on siis mahtava ajankohta lähteä FleetBike-sopimuksen avulla pyöräkaupoille. Aurinko näkyy jo taivaalla ja pyöräilykelit lähestyvät. Esimerkiksi maastopyöräilijöillä kelit ovat jo nyt mitä parhaat.

Käytä siis tilanne hyväksesi ja lähde nyt hyödyntämään pyöräliikkeiden valtava asiantuntemus ja pyörien hyvä saatavuus!

Aika hypätä satulaan? Kysy ihmeessä lisää Mikolta, mikko.laiti@fleet.fi