Toivotamme onnellista uutta vuotta 2022!

Vuoden lähestyessä loppuaan koko Fleet Innovationin väki haluaa kiittää sinua lämpimästi tästä vuodesta. Joululahjoituksemme ohjattiin tänä vuonna hädänalaisten lasten hyväksi.

Kiitos, että olitte mahdollistamassa tätä lahjoitusta!

Vuosi 2022 alkaa uusien palveluiden lanseerauksella

Vuoden 2022 tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme arkea. Aiomme FleetVastuu-palvelun avulla tarjota mittareita ja keinoja kohti vastuullisempaa ja vähäpäästöisempää liikkumista. FleetProfit-palvelulla voit saada kiinnitettyä jälleenmyyntihinnan yrityksesi autolle jopa yli kuusi kuukautta ennen suunniteltua luovutusaikaa.

FleetCharge-latauskonseptin myötä järjestämme toimistollenne tai työsuhdeautoilijan kotiin markkinoiden edullisimman latausratkaisun kuukausihintaan. Latauslaite kuuluu sopimuksen päätyttyä verotehokkaasti autoetuilijalle itselleen.

Työsuhdepyöräilyä varten tarjoamme FleetBiken, johon voi liittää näppärän huoltopalvelun.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme palveluistamme ilomielin lisää.

Varaa talvihuolto kalenteriisi

Lunta tupruttaa ja pakkanen paukkuu. Tästä alkaa auton talvihuoltojen kausi. Kun varaat FleetService huollon talvikaudelle, istutamme puun jokaisen huoltovarauksen myötä puun kumppanimme Alppilan Autohuollon kanssa.

 

FleetService tekee auton huoltamisesta vaivatonta. Ilmoitat sopivan ajan, noudamme autosi ja huollamme sen. Huollon jälkeen auto toimitetaan takaisin sovittuun paikkaan. Pesemme samalla autosi sisältä ja ulkoa – ilman erillistä veloitusta!

Huollon varaaminen on helppoa. Lähetä yhteydenottopyyntö sähköpostilla ja huoltomestari on sinuun yhteydessä. Kaivahan jo kalenterisi esiin!

Kumppanimme Alppilan Autohuolto tekee valtuutettuna merkkihuoltona huollot, korjaukset ja takuukorjaukset vuosien kokemuksella Mercedes-Benz-, Volkswagen-, Skoda-, Toyota-, Renault-, Hyundai-, Dacia-, Peugeot-, Citroën-, Suzuki-, sekä Isuzu-autoille. Muihin autoihin määräaikaishuollot. Muistathan kääntyä takuukorjauksissa kyseisen merkin valtuutetun merkkihuollon puoleen.

Palvelu saatavissa PK-seudulla. Alppilan Autohuolto toimii pääkaupunkiseudulla kolmessa toimipisteessä:

Alppila Karjalankatu 2, 00520 Helsinki

Konala Muonamiehentie 12, 00390 Helsinki

Pitäjänmäki Takkatie 7, 00370 Helsinki

Voit varata huollon tai korjausajan nopeasti sähköpostilla. Ilmoitathan viestissä käyttäjän puhelinnumeron, auton rekisterinumeron sekä kilometrimäärän. Sitten vain odottelet ja Alppilan Autohuollon asiakaspalvelu on sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa (pois lukien viikonloput ja pyhäpäivät).