Toimarin kynästä: alkuvuosi 11 lukuna

Vuoden ensimmäinen puolisko alkaa olla takana.

Vaiherikas puolivuosi, monia asioita olisi saanut maailmalla jäädä tapahtumattakin. Me täällä Suomessa saamme mennä kohti sydänkesää, ehkä viettää tovin lomaakin.

Fleet Innovationin liikkumisen ratkaisijatiimi kiittää, että saamme palvella teitä, oli kyse ajoneuvoista tai työsuhdepyöristä. Palvelemme sydämellä ja sykkeellä parastamme aina yrittäen. Emme ole joutuneet viestittämään, että palvelussamme on ruuhkaa, mutta kiistatta viivettä on hetkittäin ollut. Anteeksi siitä!

Olemme tämän puolivuoden päättämässä seuraaviin lukuihin:

 • Puhelinpalvelun vasteaika, kymmeniä sekunteja
 • Sähköpostiviestin haltuunotto, muutamasta tunnista kahteen päivään
 • Autohankinnan kilpailutus ja läpimenoaika, viisi vuorokautta
 • Polkupyörän hankintalupa 32 tuntia
 • Asiakaspysyvyys, lähes 99 %
 • Reskontramme, kaikki laskut maksussa eräpäivänä
 • FleetBike-työsuhdepyörän henkilöstölleen mahdollistaneet yritykset, 145 yritystä
 • Työsuhdepyörään oikeutettuja kymmeniä tuhansia
 • Ajoneuvokalusto, jota hallinnoimme asiakkaidemme puolesta, noin 9 000 ajoneuvoa
 • Fleetin henkilöstömäärä, 36 henkilöä ja paraikaa 3 rekrytoinnissa
 • Henkilöstön työtyytyväisyys, 4,9 arvosana-asteikolla 1–6

Vuoden toisella puoliskolla säntäämme eteenpäin. Teemme kaikkemme teidän tyytyväisyytenne eteen. Tavoite on, että asiakkaillamme on kaikki syyt suositella meitä.

Meidän lupauksemme ja toiminnan filosofia on 1. asiakkaan etu aina ensiksi 2. kokonaisedullisuus 3. vaivattomasti ja joustavin sopimuksin.

Kiitos koko joukkueemme puolesta, hyvää kesän aikaa!

Sakari

Fleetin toimari

Vinkkaa työsuhdepyörästä kollegalle, istutat puun!

Oletko jo hankkinut oman FleetBike-pyöräsi? Hienoa, toivottavasti aurinko ja pyöräretket ovat tuoneet liikkumisen iloa niin töihin kuin vapaa-aikaan. Nyt kun pyöriä vielä riittää, on täydellinen hetki vinkata myös työkaverille työnantajanne tarjoamasta edusta.

Teet samalla pienen ilmastoteon: istutamme jokaisesta vinkkauksesta yhden puun Afrikkaan torjumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Vinkkaaminen on helppoa. Mene tästä vinkkauslomakkeeseen ja jätä kollegasi sähköpostiosoite. Me teemme lopun!

Aurinkoisia pyörähetkiä toivottaa,

FleetBike-tiimi

Muistutus vakuutusyhtiöstä: kesä ja pyörävarkaat liikkeellä

FleetBike pyörien päävakuuttaja on vakuutusyhtiö If. Osa pyöristä on vakuutettu Fenniassa, mutta ehdoissa ei ole mainittavia eroja.

Ifin asiantuntijatiimi korostaa, että pyörien kysyntä ”harmailla markkinoilla” on kovaa. Sen vuoksi kannattaa varmistaa, että pyörä on aina rungosta lukittuna, myös taloyhtiön pyörävarastoissa. Ifin edustaja alleviivaa seuraavia asioita:

1. Korvattava varkaus edellyttää sitä, että pyörä on kiinnitetty pyörätelineeseen tai muuhun kiinteään rakenteeseen kunnollisella lukolla. Tämä pätee myös asunto-osakeyhtiöiden yleisissä varastotiloissa tapahtuvassa säilytyksessä.

2. Esimerkiksi omakotitalossa, eli ei yleisessä käytössä olevassa irtainvarastossa tai erillisessä omassa käytössä olevassa tilassa ei runkolukitusta edellytetä, mutta pyörän ja ulko-oven tulee olla lukittuna ja selkeät murron jäljet tulee osoittaa.

Varkauden tapahduttua tulee aina tehdä poliisille rikosilmoitus, jonka voi tehdä netissä. Rikosilmoituksen numero on osa vakuutuskorvausprosessia.

Uusi palvelu: Shell Recharge – Sähköistettyjen autojen lataamiseen palveluratkaisu by Fleet Innovation

Olemme sopineet yhteistyön aloittamisesta Shell Rechargen kanssa. Shell Rechargella on pitkä kokemus latausratkaisuista ympäri maailmaa. Päädyimme tämän kumppanin valintaan, koska heidän latausverkostonsa on omien latauspisteiden sekä verkkovierailun ansoista Suomen kattavin.

Shell Rechargen latauskortti maksaa 6 €/kk. Latauskortilla voit ladata ajoneuvoa niin, että latauskustannukset kulkevat sähköisesti Fleet Innovationin kautta.  Maksamme kustannukset ja kirjaamme kulun auton käyttökustannukseksi.

Näet Shell Recharge sovelluksesta aina kyseisen latauslaitteen hinnoittelun ja latausten arvioidut kokonaiskustannukset. Latauskustannus on aina latauspistekohtainen. Huomioithan, että kotilataaminen on aina edukkain ja vaivattomin tapa ladata sähköistetty autosi.

Aloitamme latauskorttien toimitukset elokuun aikana. Toimitamme latauskortteja tilauksesta. Kortin voi tilata osoitteesta: info@fleet.fi

Kohti vastuullisempaa liikkumista

Viime vuosien megatrendeistä vastuullisuus on saanut yritykset miettimään oman toimintansa kestävyyttä ja läpinäkyvyyttä aiempaa enemmän. Asiakkaat, työntekijät, sijoittajat ja eri sidosryhmät ovat kiinnostuneita tietämään, miten heidän valitsemansa yritys toimii vastuullisuuden saralla. Vastuullisuus koostuu monesta eri osa-alueesta liikkumisen päästöjä unohtamatta.

Me Fleetissä olemme tunnistaneet asiakkaidemme tarpeet saada nykyistä enemmän tietoa yrityksen ajoneuvokannan päästöistä sekä suosituksia päästöjen vähentämiseksi. FleetVastuu-palvelussamme laadimme vastuullisuusanalyysin yrityksesi ajoneuvokannan nykytilasta ja laskemme sille vastuullisuusindeksin. Tämän lisäksi teemme kanssanne tiekartan päästöjen vähentämiseksi kustannusvaikutuksineen sekä raportoimme matkan onnistumisesta säännöllisesti esimerkiksi puolivuosittain. Mikäli olette valmiita aloittamaan suunnitelmallisen siirtymisen kohti vastuullisempaa liikkumista, kysy rohkeasti lisää omalta yhteyshenkilöltäsi tai info@fleet.fi

Saavutat meidät eri kanavissa – myös kesällä!

Asiakaspalvelumme aukioloon tulee lomakaudella muutoksia. 1.-31.7.2022, meidät tavoittaa arkisin klo 9–15.

Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@fleet.fi tai soittaa numeroon 09 6898 8460. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan viesteihin yhden arkipäivän kuluessa.

Pyöräkausi käy kuumana ja oma työsuhdepyörä kannattaa hankkia nyt! Pyörien suosio näkyy pienenä ruuhkana FleetBike-puolellamme. Käsittelemme kaikki viestit mahdollisimman pian, saapumisjärjestyksessä. Tästä huolimatta viive saattaa venyä 2–3 arkipäivän mittaiseksi.
Jos kesällä on suunnitteilla autolla matkustamista Suomen rajojen ulkopuolelle, saat asiakaspalvelustamme vaivattomasti niin maastavientiluvan kuin green cardin tulevaa matkaa varten.
 
Vahingon sattuessa tien päällä, ensisijaisesti sinua palvelee oman automerkin tiepalvelu ja saat hinauksen nopeasti lähimpään huoltoliikkeeseen. Tästä näet puhelinnumerot ja ohjeistusta, miten toimia vahinkotilanteessa: Sattuiko vahinko? – Fleet Innovation

Fleet APP on myös käytössäsi 24/7 ja se palvelee auton käyttöön liittyvissä asioissa. Sovellus löytyy appikaupastasi hakusanalla ”Fleet Innovation”.


Uusien autojen toimitusaikojen ollessa pitkiä, kannattaa uuden auton hankintaan ryhtyä ajoissa. 
FleetHelp-tiimimme auttaa mielellään autojen koeajon ja valinnan suhteen, helppo väylä auton vaihtoon on tässä.

Hyvää kesän aikaa!


Fleet Innovationin tiimi