tyosuhdeautoilu-ja-tyosuhdepyoraily-yritys

Toimarin kynästä, asiakkaita kuunnellen uusia palveluja kehitteillä

Teimme ratkaisutoimisto Seedin toimesta tutkimusta, jossa haimme asiakkailtamme näkemyksiä meidän toimintamme kehittämiseksi. Kiitos kommenteista ja vastauksista, oli todella arvokasta palautetta.

Merkittävästi esille nousi palaute, että emme ole onnistuneet aina viestimään, mitä palvelua meiltä saa tai mitä me kehittelemme. Haluan tätä korjata per heti.

Fleet Innovation on nimensä mukaisesti aktiivinen innovoija. Olemme palveluyritys, kehitämme palvelujamme suuntaan, jossa voisimme olla asiakkaallemme arvoa tuottamassa. Tänä vuonna olemme lanseeranneet FleetBike-nimisen työsuhdepyöräilyn ratkaisun, mikä on otettu hyvin vastaan. FleetBike-edun nauttijoita on jo viisinumeroinen määrä.

Lisäksi lanseerasimme Suomen parhaan huoltoleasing-ratkaisun nimellä FleetJousto. Nimensä mukaisesti se on joustava auton vuokrasopimus, jossa ei ole pitkää määräaikaa eikä isoja sanktioita autosta luopumisesta. Tämä on vastaus asiakkaalle, joka ei halua auton jälleenmyyntiarvon riskiä vastuulleen, mutta on silti toive joustavuudelle.

Paraikaa kehitämme FleetService-nimistä tuotetta, joka nimensä mukaisesti liittyy auton huoltoon ja renkaiden vaihtoon. Auto liikkuu huoltoon tai palveluun ilman, että kuluu asiakkaamme aikaa ja tätä kautta rahaa.

Vastuullisuuden ympärillä on tekeillä paljon. Me haluamme mahdollistaa vastuullisen liikkumisen ja toiminnan. Vastuullisuus on paljon CO2 maailmaa, mutta paljon muutakin. Vastuullisuus on hyviä sopimusrakenteita ja kumppanivalintoja, kustannustehokkuutta, hyvää henkilöstökohtelua ja tietenkin myös ekologisuutta. Meidän vastuullisuuteen liittyvä ratkaisukokonaisuus on siis paljon muutakin kuin autojen uusimista ja töpselin seinään liittämistä. Tästä kaikesta lisää myöhemmin.

Lyhytleasing, sekin on mahdollista kauttamme. Me emme halua sitoa asiakastamme auton renkaaseen vuosiksi. Meiltä saa autoja kuukausiksi tai vuosiksi, lähtökohta on, että vältetään aikatauluihin sitoutumista ja pyritään kaikessa joustavuuteen.

Summaten, tekeillä on paljon! Innovation nimi velvoittaa, mutta sen myötä me haluamme myös toteuttaa.

Fleet Innovationin toimitusjohtajana haluan vakuuttaa, me emme maksimoi omaa etuamme ja kerää pikavoittoja. Me haluamme olla vastuullinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen kumppani. Kaikki mitä me teemme, on tehty ensiksi asiakkaitamme ajatellen.

Työsuhdepyöräily, mitä se on ja mitä se ei ole!

tyosuhdepyoraily-palvelu-fleetbike-yritykselle-pyorat

Työsuhdepyöräilystä on paljon puhuttu ja kirjoitettu. Asiassa on vielä uutuuden viehätystä ja myös muutamia väärinkäsityksiä. Tässä tiivistelmää, miksi kannattaa tarttua FleetBike-etuun:

työsuhdepyörä ei ole työmatka ajoon. Verovapaa työsuhde-etu on saatavilla vaikka ajo olisi pelkästään vapaa ajalla tai maastossa. Kukaan ei seuraa ajosuoritetta tai ajajaa.
etu on hankittavissa osaksi kokonaispalkkaa, palkan päälle tai ns. hybridimallilla. Jos etu otetaan osaksi kokonaispalkkaa, on tämä edun antavalle työnantajalle lähes kustannusneutraali malli ja edun saavalle todella edullinen keino saada uusi pyörä
paljon on uutisia, että Suomesta on pyörät loppu. FleetBike -pyöriä on, niitä voi ostaa mistä tahansa kaupasta välillä Hanko-Ivalo, joten kyllä niitä löytyy. Tokikin, jos on kovin tarkka merkistä ja mallista, voi joutua tilausputkeen, mutta kompromissin kautta pyöriä on.
etu on hyvä lanseerata keväällä? Ei missään nimessä, vaan heti ja mieluummin syksyllä! Työsuhdepyöräetu on kuin lounasetu, sitä voi nauttia ympäri vuoden ja etu kannattaa mahdollistaa nimenomaan sesonkien ulkopuolella, ettei osu pahimpiin ruuhkiin.
kuulostaa riskaapelille? Sitä se ei ole! Kuten lounasetu… Nautitaan, käytetään ja jos on tarve luopua, niin luovutaan… Tietenkin pitää ymmärtää, että työnantaja mahdollistaa ja edun saaja sitoutuu kuten työsuhdeautoon, mutta muuttuvat tilanteet ovat ratkaistavissa ja varsin kohtuullisin euroin.
valinnan vaikeutta? Ei huolta, FleetBike on tehty Suomen parhaaksi työsuhdepyöräeduksi. Siinä edun saaja saa eniten pyörää euroa kohden ja työnantaja Suomen kokeneimman kumppanin hallinnoimaan pyöräkantaa.

FleetBike-työsuhdepyöräilystä kerromme mieluusti lisää. Lähetä viestiä mikko.laiti@fleet.fi ja pyörämestarimme Mikko on sinuun yhteydessä.

Auton vaihto vuonna 2022, toimi heti! Toimitusajat venyvät yhä pidemmälle.

tyosuhdeauton-vaihto

Maailmanlaajuinen puolijohdepula vaikuttaa autotehtaiden toimintaan. Autoja ei saa valmiiksi ilman tarvittavia osia ja materiaaleja, osin pulaa on materiaaleista ja osin logistisia ongelmia. Auton valinta ja tilaus kannattaa tehdä jopa vuosi etukäteen. Jos sinun autosi vaihto on ajankohtaistumassa ensi vuonna, autamme mielellämme. Neuvomme sinua sopivan auton valinnassa ja toteutamme kumppanimme kautta koeajoa vaikka kotiovelle asti. Ota yhteyttä ajoissa.

Olemme testanneet lukuisia uutuuksia. Kokeilemme autoja, jotta voimme neuvoa autoa vaihtavaa valinnan teossa FleetHelp-tiimimme toimesta. Koeajoja luettavissa täällä.

Autoilija, tee seuraavat toimet ajoissa. Älä anna talven yllättää!

tyosuhdeauton-renkaiden-vaihto

Renkaiden vaihto ajoissa. Varaa aika ennen kuin ensilumi koittaa, se on myös oman ajan säästöä. Anna asiantuntijan varmistaa, että renkaiden kunto on hyvä läpi talven ajoa varten ja vaihdata uusi sarja tarvittaessa.

Syyspesu. Auto on hyvä pestä huolella niin sisältä kuin päältä. Se on osa mukavuutta, mutta myös turvallisuutta.

Jääskrapa ja harja autoon ja tarvittaessa saataville, pidä näkyvyys kunnossa.

Valot ja lasinpyyhkijät kuntoon.

Valoautomatiikka, onko se sittenkään hyvä juttu talvella? Monen auton takavalot eivät pala päiväaikaan, vain etuledit loistavat. Suomen oloissa voi olla hyvin tarpeellista pitää myös takavalot päällä talviajossa, joten kesärenkaiden vaihto talvikauteen.

Pidä turvavälit ja säästä tuulilasia. Syksy on tuulilasien rikkoaikaa. Monessa autossa on nastat alla, ja kiihdytys saattaa laittaa nastat lentoon. Pidä hyvä turvaväli, varsinkin kiihdytyskaistoilla kannattaa jättää väliä edellä kiihdyttävään autoon.

Saavutat meidät eri kanavien kautta

Arkipäivinä tavoitat meidät kello 9-16 välisenä aikana osoitteesta info@fleet.fi ja puhelimitse 09 6898 8460

Muistathan, että Fleet APP on käytössäsi 24/7 ja se palvelee auton käyttöön liittyvissä asioissa. Sovellus löytyy appikaupastasi hakusanalla ”Fleet Innovation”.

Autojen peltikorjausta ja peltikorjaukseen hinausta saa kumppaniltamme Autoklinikalta numerosta 020 7737 427.

Jos auton vaihtaminen on ajankohtaista, FleetHelp-tiimimme auttaa mielellään autojen koeajon ja valinnan suhteen, helppo väylä auton vaihtoon on tässä.

Kiitos palautteista ja asiakaskyselyyn vastanneille!

Saimme lähes tuhat vastaajaa asiakaskyselyymme. Tämän myötä istutamme lähes tuhat puuta hiilinieluksi ja eroosion ehkäisijäksi kehitysmaahan Kirkon ulkomaanavun kautta. Lisäksi lupasimme vastanneiden kesken arpoa kolme Oura älysormusta. Arvonta on tehty, olemme yhteydessä voittaneisiin.

Volvoa töpselin päähän

Volvo on uudistanut mallisarjaansa. Uudet ladattavat hybridimallit, long ranget, rantautuvat Suomen teille tammikuussa 2022. Uudistettu hybriditekniikka vie sähkön voimalla jopa lähemmäs 100 kilometriä. Tästä kun poistaa kelin ja ajotyylien vaikutuksen, päästäneen silti reippaasti yli 50 kilometrin sähköiseen ajoon yhdellä latauksella. Monelle ”espoolaiselle” tämä tarkoittaakin jo täysin sähköistä arkiliikkumista, ja tässä yhteydessä ”espoolaisuus” hipsuissa on yleisnimike suurimmalle osalle Suomen taajama-asukkeja, jotka ajelevat vajaat 100 kilometriä päivässä.

Olemme testanneet Volvoja aina uutuuksien tultua, eri mallit ja eri käyttövoimat ovat olleet kokeiluissa. Sähköiset ja perinteiset moottorit XC40, V60, V90 ja XC60 ja XC90 ovat kaikki meidän nettisivujemme koeajopalstalla – mm. tässä linkissä sähköisestä autosta.

Volvon tekniikan uudistuessa vuodelle 2022 uudistuu auto hienoisesti myös ulkoisesti ja sisältä. Erot huomaa vain tarkkasilmäinen volvotuntija, joten ne erot tiivistyvät oikeastaan sanomalla, että samalla rahalla kuin ennen saa entistäkin enemmän herkkuja ja tyyliä.

Volvon toimitusajat ovat tuoreimman tiedon mukaan varsin kohtuullisia, nopea long range hybridin tilaaja saattaa saada auton jo Q1/2022. FleetHelp- tiimimme auttaa koeajon järjestelyssä ja hankinnassa.