Toimarin kynästä: Arki pitää kiinni tiessä

Alkuvuosi on ollut täynnä ikäviä uutisia. Juuri kun koronan ulosajotunneli alkoi häämöttää, tuli kammottava sotatila Ukrainassa. Varmasti monella meistä on ollut täysi työ pitää ajatuksia kasassa ja toiveet korkealla. Suomesta emme voi paljon yksilöinä vaikuttaa tapahtumiin, mutta pienetkin teot merkitsevät, kun niitä on tarpeeksi. Fleet Innovation lahjoitti 4000 € Unicefin kautta sotatilasta kärsivien avuksi.

Arki on parasta lääkettä, kun ympärillä myrskyää. Teimme tuoreeltaan analyysiä, kuinka ja miten meidän arkemme auttaa asiakkaitamme. Ilo oli lukea palautteitanne ja saada kauttaaltaan kiitettäviä arvosanoja. Asteikolla 1–7 palvelun nopeus, yleinen tyytyväisyys, avun saaminen ja laatu kokonaisuutena ulottuivat reippaasti kiitettävälle tasolle (yli 6). NPS-luku on 63.

On tietenkin selvää, että aina emme onnistu ja parannettavaakin on. Otamme kaikki asiakaspalautteet, varsinkin kehittävät, vakavasti.

Sain osallistua yhteen epäonnistuneeseen palvelutilanteeseen. Heikosti sujunutta ja taloudellista haittaakin kokeneelta asiakkaaltamme pyysin anteeksi suoritustamme. Kysyessäni miten voisin korvata asian, asianomainen kertoi, että hänelle tärkeintä oli reagointimme. Hän esitti mahdollisen hyvityksen ohjaamista Unicefin suuntaan. Todella iso kiitos suuresta sydämestä.

Arkeamme täyttävät laajalti myös uudet palvelumme. FleetBike-työsuhdepyörä on tullut monen asiakkaamme ratkaisuksi monipuolistaa henkilöstön liikkumismahdollisuuksia varsinkin vapaa-ajalle. Olemme saaneet kymmeniä uusia yrityksiä FleetBike-edun antajiksi, kevään korvalla tämä onkin tosi hyvä ajoitus. Lisäksi vastuullisuuteen liittyvä raportointipalvelu ja lataamiseen liittyvä FleetCharge-latausratkaisu ovat olleet paljon pinnalla.


Kevätaurinko lämmittää, pidetään mielikin aurinkoisena

Sakari
Fleetin toimari

Miten työnantaja ja henkilöstö hyötyy FleetBikesta?

Aloitimme alkutalvesta 2021 FleetBike-palvelumme tarjoamisen yrityksille. Kustannustehokas pyöräetu on herättänyt paljon mielenkiintoa. Tuotespesialistimme Mikko Laiti kokosi yhteen FleetBiken hyötyjä, joihin niin työnantajat kuin henkilöstö ovat olleet tyytyväisiä kilometrien karttuessa.
 

Työsuhdepyörä on työnantajalle veroton etu antaa ja työntekijälle veroton etu saada. Pyörä on nykyaikainen ja tasa-arvoinen työsuhde-etu, joka tarjoaa henkilöstölle vapauden valita ekologinen ja terveydelle hyväksi oleva tapa liikkua. Helposti ja edullisesti. Käy lukemassa koko juttu alla tästä.

Toimari testaa: Volvo XC60

Korona on asettanut haasteita ”toimari testaa” -kokeiluille sekä koko FleetHelp-tiimin aktiviteeteille autouutuuksien ratissa. Tilanteen helpottaessa pääsemme taas testaamaan ja raportoimaan uusista kulkupeleistä. Ensimmäisenä testivuorossa on Volvo XC60.

Pieni maistiainen koeajon tunnelmista: Volvo on aina ollut hyvä, mutta tämä on vielä petrattu versio. Arvostan hybriditekniikan parannusta, en olisi itse vielä valmis täysin sähköiseen autoon.

Käy lukemassa koko testiraportti.

Aika hankkia uusi auto? Autamme sinua koeajojen sopimisessa: https://fleet.fi/fleet-koeajopalvelu/.

Kerro toiveitasi ja me teemme suosituksen koeajattavista autoista. Kumppaniliike toimittaa kiinnostavat autot koeajettavaksesi.

Kaikki pyörät liikkeelle kumppanuutta syventäen – Quant Finland Oy

Pitkäaikaisten asiakassuhteiden mahdollistaminen sekä yritysautoilun, että pyöräilyn maailmassa ovat Fleetille kaiken tekemisen perusta. Vuonna 2019 alkanut yhteistyömme Quant Finland Oy:nkanssa on malliesimerkki siitä, mitä hyvä kumppanuussuhde voi parhaimmillaan olla.

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jonka tuottaman asiakasarvon ydin koostuu mm. asiakkaan tuotantolaitoksen suorituskyvyn parantamisesta sekä turvallisuuden kehittämisestä. Ulkoistamalla yritysautojen hallinnointia ja seurantaa Fleetille, Quant keskittyy omiin vahvuusalueisiinsa. Aivan kuten mekin Fleetillä luotamme ja uskomme liikkumisen ratkaisuja ja palveluita tuottavana yrityksenä, että kiinteistöhuoltomme voi tehdä asiansa osaava ammattilainen, ei Fleet itse.

”Lähdimme yhteistyöhän Fleet Innovationin kanssa vailla aiempaa ja vastaavaa palvelukokemusta. Alun yhteisten pelisääntöjen hahmottamisen ja meille Quantille tärkeiden asioiden yhteisymmärryksen jälkeen olemme päässeet sujuvaan yhteistyöhän. Meille Quantissa on tärkeää Fleetin joustavat leasing-ratkaisut sekä aktiivinen ote asiakkuuden hoidossa. ” Vesa Malmsten, Quant Finland Oy hankintapäällikkö
 

Kiitos, istutimme yhdessä lähes 500 puuta!

Keräsimme vuoden alussa vastauksia kyselyyn, jolla kartoitimme mielipiteitänne autoilusta ja liikkumisesta. Saimme vastauksia lähes 500, ja jokaista vastausta kohti istutimme yhden puun torjumaan eroosiota Afrikassa.

Kyselyssä nousi esiin ekoarvojen ja käyttövoiman tärkeys auton valinnassa. Koko kyselyn tulokset ovat julkaistu ja niihin pääsee tutustumaan täällä.

Lataaminen julkisilla paikoilla: olemme ratkoneet Plugsurfing ongelmaa

Plugsurfing-latauspalvelussa on ollut toistuvaa ongelmaa. Olemme palveluntuottajalta saaneet viestiä, että ongelman ratkaisussa ei ole näköpiirissä helppoa ratkaisua. Yrityksen softauudistaminen ei mennyt suunnitelmien mukaan. Haemme tähän aktiivisesti vaihtoehtoista ratkaisua ja ehkä jo seuraavassa uutiskirjeessä tästä on kerrottavaa.

Polttoainehinnat nousseet rajusti ja dieseliautojen AdBlue vähissä

Meneillään oleva maailmantilanne on osaltaan vauhdittanut polttoaineiden hintakehitystä ylöspäin. Kaikkien polttoaineiden hinnat ovat nousussa ja laskutussuunnitelmia eli budjetteja joudutaan edelleen tarkastamaan n. 15 % ylöspäin nykytasosta. Uudet korotukset astuvat voimaan toukokuun laskutuksesta ja niillä katetaan kohonneita polttoainekustannuksia. Näin vältytään isommilta tasauslaskuilta ja pidetään laskutus mahdollisimman ennustettavana.

Markkinoilla on tällä hetkellä yleisesti puutetta AdBlue-tuotteen raaka-aineista. Vallitseva tilanne Ukrainan sodan myötä on heikentänyt tuotteen valmistuksessa käytettävän raaka-aineen, urean, saatavuutta. Tilanteen kestoon liittyy paljon epävarmuuksia, eikä tällä hetkellä ole mahdollista arvioida milloin saatavuus palautuisi normaaliksi.

Saavutat meidät eri kanavien kautta

Arkipäivinä tavoitat meidät kello 9–16 välisenä aikana osoitteesta info@fleet.fi ja puhelimitse 09 6898 8460.


Fleet APP on käytössäsi 24/7 ja se palvelee auton käyttöön liittyvissä asioissa. Sovellus löytyy appikaupastasi hakusanalla ”Fleet Innovation”.

Autojen peltikorjausta ja peltikorjaukseen hinausta saa kumppaniltamme Autoklinikaltanumerosta 020 7737 427.

Jos auton vaihtaminen on ajankohtaista, FleetHelp-tiimimme auttaa mielellään autojen koeajon ja valinnan suhteen, helppo väylä auton vaihtoon on tässä fleet.fi/fleet-koeajopalvelu/