Toimarin kynästä: Liikkumisen ratkaisija? Mitä se tarkoittaa?

Meillä on runsaasti uusia asiakkaita niin autoilun palveluissa kuin työsuhdepyörissä. Lienee hyvä päivittää Fleetin tarina, mistä olemme tulleet ja minne matkaamme?

Fleet Innovation on palveluyritys, joka on perustettu vuonna 2007. Alun perin toiminnan idea oli hankinnan aktiivinen kilpailutus huoltoleasing-autoilussa. Huoltoleasing-vuokrien hinnoissa oli suuria eroja ja kilpailutuksella tuotimme merkittäviä säästöjä asiakkaillemme.

Vuonna 2017 Fleet Innovationissa tehtiin omistusjärjestelyä. Samaan ajankohtaan yritysautoilun ja asiakkaidemme tarpeet alkoivat muuttua kohti sähköisempää ja joustavampaa käyttötarvetta. Autoilun muutoksen yhteydessä panostimme vahvasti kasvuun ja palveluiden kehittämiseen, halusimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan tarpeiden mukaan joustavaa sopimusmuotoilua ja käyttöaikaa. Aktiivisen hankinnan tuen rinnalle tuli vahvasti neuvontatyö. Perustimme FleetHelp-tiimin, jonka myötä panostimme autoilijoiden palveluun ja proaktiiviseen auton vaihtoon liittyvään neuvontaan.  Autopolitiikan konsultointi nousi merkittäväksi osaksi tekemistämme, kun autoilun muutos kiihtyi. Nykyisin suurin osa asiakkaistamme voi autoilla ennalta määrittelemättömän ajan, toki suunnitelma pitoajalle on aina. Pääsääntöisesti auto on realisoitavissa aina, jos liiketoiminnan tai käyttäjän tarve muuttuu.

Liiketoimintamme on kehittynyt ja kasvanut vuosittain palvelujen myötä.
Palvelemme yli 500 asiakasta ja olemme  ainoa palveluntuottaja Suomessa, jolta saa sekä autoiluun että työsuhdepyöräilyn ratkaisut. Vastuullamme on noin 10 % Suomen yritysautoista ja yli 30 000 työsuhdepyörään oikeutettua.

Tähtäämme ”wau” elämykseen. Palvelun nopeus ja proaktiivisuus on tutkimustemme mukaan ensiaskel ”waulle.” Kasvu ja palvelun nopeus ei ole aina helppo yhdistelmä, mutta teemme parhaamme. Mittaamme tekemistämme ja 40 fleetiläistä ovat sitoutuneita asiakkaiden parhaaksi tehtävään työhän.

Meillä vastikään aloitti lukuisa joukko uusia fleetiläisiä. Kaupallinen johtaja Sanna Korte sai vastuulleen asiakkuudet ja myyntitiimin. Teemu Mikkola vastaa FleetBike-toiminnan kehittämisestä. Niklas Rytkönen, Vesa Virta, Laura Makkonen ja Elias Bouhlal aloittivat myynti- ja asiakasvastuutehtävissä.  Pauliina Wuorma palasi äitiysvapaalta ja otti vastuulleen tuotteet ja kumppanuudet, Antti Nyrhinen palasi opintovapaalta ja huolehtii operoinnista ja frontdesk toiminnoista. Jokainen uusi fleetiläinen tulee vahvasti asiakasta varten tehtävään työtehtävään.

Palveluja tuotamme nojaten seuraavaan filosofiaan: asiakkaan etu aina ensiksi, kokonaisedullisesti ja vaivattomasti. Haluamme tarjota monipuolisia liikkumisen ratkaisuja.

Hyvää alkanutta syyskautta!

Sakari
Fleetin toimari

Fleetiläinen esittäytyy: Sanna Korte, kaupallinen johtaja

Olen Sanna Korte ja vastaan meille fleetiläisille tärkeimmästä eli asiakkaista. Liikkumisen ei pidä olla vaikea asia, vaan enemmänkin huoletonta aja millä ajat politiikkaa, joka ei ole sidottua määräaikaisten sopimusten sakkoihin. Parhaimmillaan liikkuminen lisää myös tasa-arvoa koko henkilöstölle tarjottavan työsuhdepyöräedun muodossa. Fleetissä on tehty paljon työtä aidosti asiakkaan edun eteen ja tulen jatkossa keskittymään tiimini kanssa auttamaan asiakkaitamme oikeiden päätösten teossa sekä kilpailukyvyn lisäämisessä tarjoamalla joustavia ratkaisuja, skaalautuvia sopimuksia ja markkinoiden parasta työsuhdepyöräetua Fleetin moton mukaisesti: asiakkaan etu ensin!

Aja millä ajat – me hoidamme loput!

Sanna Korte, kaupallinen johtaja
sanna.korte@fleet.fi
044 986 6101

Huoletonta aja millä ajat -politiikkaa!

Päätöksenteossa pitää ottaa huomioon kaikki kustannuksia aiheuttavat tekijät ja mahdolliset riskit, kun toimintaympäristössä tapahtuu radikaaleja muutoksia. Keskeistä on jättää itselle mahdollisuus muuttaa kurssia nopeasti välttääkseen karikot.

Määräaikaiset sopimukset ja niihin liittyvät purkuehdot eivät sovi tämän hetken vastuulliseen liiketoiminnan johtamiseen. Osaava henkilökunta on kilpailukyvyn perustuksia ja arvokas pääoma, kun ajat ovat tuuliset.

Fleetin ratkaisut eivät pelasta kaikkea, mutta lupaamme omalta osaltamme tuoda kompassiin oikeaa suuntaa joustavien rahoitusratkaisujen, sopimusten ja palveluiden avulla. Ohessa muuta vinkki avuksi:

  1. Mieti mitä määräaikainen huoltoleasing-sopimus voi yrityksesi kohdalla tarkoittaa liiketoiminnan muuttuessa. Vältä turhat kulut ja minimoi riski ennakoimattomista kuluista joustavilla sopimuksilla ja rahoitusratkaisuilla. Määräaikaisen huoltoleasingin purkaminen on kallista.
  2. Mieti miten saat aikaa lisää ja kuinka liikkumisen ratkaisut tulee hoidettua huolellisesti osana liiketoimintaasi. Ulkoistamalla liikkumisen ratkaisujen hallinnoinnin luotettavalle kumppanille vältät korjausvelan syntymisen, säästät aikaa ja saat asiantuntevaa ja ennakoivaa apua resurssien säästämiseksi.
  3. Ole oikeasti tasa-arvoinen ja tarjoa henkilökunnallesi kaikille saatavilla oleva työsuhdepyöräetu. Samalla kannustat porukkasi liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.
  4. Latausratkaisut sähköiseen autoiluun liittyen kehittyvät hurjaa vauhtia. Kannusta henkilökuntaa siirtymään sähköön, mutta anna käyttäjän kuitenkin valita itselleen sopivin ratkaisu.

Voit saada jopa 4000 € työsuhdepyörän verovapaasti – toimi nyt

Mistä edussa on kyse?Työsuhdepyörä on työantajan työntekijälle tarjoama etu. Työnantajan salliessa edun hyödyntämisen, voi henkilökunta hankkia vuositasolla 1200 euroon saakka verottoman työsuhdepyörän.

Miten etu toimii?

Monesti luullaan, että työsuhdepyörällä pitää ajaa työmatkoja. Tämä ei ole edun perimmäinen tarkoitus, vaan antaa mahdollisuus työntekijöille lisätä omaa liikkumista laadukkaalla pyörällä. Pyöräilijää ja ajoreittejä ei seurata lainkaan. Verovapaa työsuhde-etu on mahdollista hankkia, vaikka pyörällä ajaisi pelkästään vapaa-ajalla. 

Etu on hankittavissa osaksi kokonaispalkkaa, palkan päälle tai ns. hybridimallilla. Jos etu otetaan osaksi kokonaispalkkaa, on tämä edun antavalle työnantajalle lähes kustannusneutraali malli ja edun saavalle todella edullinen keino saada uusi pyörä. Työsuhdepyörä on myös mainio keino sitouttaa työntekijöitä.

Edun helppo käyttöönotto

FleetBike-polkupyöräetu on mainio etu vuoden jokaisena kuukautena. Hankinta ei kannata siirtää ensi vuoden puolelle, vaan toimia ajoissa. Keväisin pyörien kysyntä on kovaa ja voi vaikuttaa paljon eri mallien saatavuuteen.

Me FleetBike tiimissä olemme tehneet pyöräedun hankinnan erittäin helpoksi ja teemme käytännön työt puolestasi. Sinun ei tarvitse, kuin päättää minkälaisen pyörän toivoisit käyttöösi ja me huolehdimme lopusta. Käytössäsi on kaikki Suomessa sijaitsevat pyöräkaupat, joka on koettu tärkeäksi eduksi asiakkaissamme.

Kuinka suosittuja työsuhdepyörät ovat?

Tällä hetkellä edun piirissä on 30 000 käyttäjää. On odotettavissa, että ensi vuoden aikana käyttäjämäärät tulevat kaksinkertaistumaan. Kyseessä on siis erittäin hyväksi havaittu ja tarpeellinen etu, minkä työnantaja pystyy työntekijöilleen mahdollistamaan. Työsuhdepyörien suosio perustuu verovapauden lisäksi siihen, että etu kohtelee kaikkia työntekijöitä tasapuolisesti, eikä rajaa ketään ulkopuolelle.

Jos sinulla ei ole pyöräetua, kerromme mielellämme lisää tästä mainiosta edusta! Katso lyhyt video, miksi työsuhdepyörä ja FleetBike on erinomainen, ketterä ja hyvinvointia edistävä henkilöstöetu.

Kysyttävää? Ota yhteyttä FleetBike-tiimiin tai lue lisää täältä.

 

Mobiilitankkaus tekee autoilusta entistäkin sujuvampaa

Mobiilitakaus tekee autoilusta nyt entistä miellyttävämpää ja sujuvampaa. Liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin kehitetyt tankkaussovellukset ovat nyt saatavilla Nesteeltä ja lähiviikkojen aikana myös S-Businesslta. Mobiilisovellusten avulla, voit maksaa kätevästi tankkaukset ja pesut.

Mobiilimaksuvälineen etuja verrattuna vanhaan muovikorttiin ovat:

  1. Maksuväline on heti saatavilla käyttöön
  2. Maskuväline on puhelimessa tuplavarmistettu, puhelimen ja kortin salasanalla
  3. Maskuvälinettä ei tarvitse uusia
  4. Maksuväline ei vie tilaa
  5. Maksuväline ei mene rikki
  6. Maksuväline on vastuullinen

FleetHelp-tiimi palvelee

Olen Antti Nyrhinen ja vastaan Fleetin päivittäisistä toiminnoista. Tiimini kanssa pidämme huolen, että asiakaslupauksemme toteutuu ja liikkuminen on vaivatonta sekä huoletonta. Olemme tehneet paljon työtä, jotta voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tulevaisuudessa pyrimme tuomaan asiakaspalveluumme vastuullisen näkökulman ja tulemme panostamaan entistä enemmän kumppaniyhteistyöhän asiakkaan etua ajatellen.

Asiakaspalvelumme palvelee työsuhdepyöräilijöitä ja autoilijoita sekä hyötyajoneuvojen käyttäjiä monikanavaisesti ja tehokkaasti joka arkipäivä klo 9–16.

Monikanavaista asiakaspalvelua kellon ympäri

Meillä Fleet Innovationin asiakkaana voit asioida monikanavaisesti vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta, vuorokauden ympäri.

Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@fleet.fi tai soittaa numeroon 09 6898 8460, joka arkipäivä klo 9–16. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan viesteihin yhden arkipäivän kuluessa. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, mikäli olet meihin yhteydessä puhelimella emmekä pääse juuri vastaamaan. Huomioithan, että tällä hetkellä ensivasteaikamme infoon saapuneisiin sähköpostiviesteihin on 48 h.

Fleet APP on myös käytössäsi 24/7 ja se palvelee auton käyttöön liittyvissä asioissa. Sovellus löytyy appikaupastasi hakusanalla ”Fleet Innovation”.

Vahingon sattuessa tien päällä, ensisijaisesti sinua palvelee oman automerkin tiepalvelu ja saat hinauksen nopeasti lähimpään huoltoliikkeeseen. Tästä näet puhelinnumerot ja ohjeistusta, miten toimia vahinkotilanteessa: Sattuiko vahinko? – Fleet Innovation

Uusien autojen toimitusaikojen ollessa pitkiä, kannattaa uuden auton hankintaan ryhtyä ajoissa. FleetHelp-tiimimme auttaa mielellään autojen koeajon ja valinnan suhteen. Erityisesti ruuhka-aikoina helpoin väylä auton vaihtoon on koeajo-palvelumme. Saat lomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vastaanottokuittauksen ja voit tarpeen mukaan olla uudelleenkin yhteydessä vastaanottokuittauksen avulla.

Käytössämme olevat asiakaspalvelun sähköpostit:

Asiakaspalvelu
Työsuhdepolkupyörät
Työsuhdeautojen hankinta
Laskutus