fleet-innovation-auto-alan-asiantuntija

Joululahjoitus Terhokodille

Kiitämme Fleetin porukalla tästä vuodesta! Fleetin henkilöstömäärä on kasvanut 30 % kuluvana vuotena. Me olemmekin selvinneet kaikkinensa pienin kolhuin, terveinä ja toimintaammekin olemme voineet kehittää. Saamme olla tästä kiitollisia.

Kiitollisina omasta hyväosaisuudestamme teimme joululahjoituksen saattohoitokoti Terhokodille. Siellä on vakavasti sairaita ihmisiä ja rankkaa hoivatyötä tekeviä ammattilaisia, joiden kanssa haluamme myötäelää varsinkin näin poikkeuksellisena jouluna, jolloin läheisten kohtaaminen on rajattua.

Lahjallamme välitimme joulun tunnelmaa musiikkiesityksellä, jonka voit tästä linkistä sinäkin kuunnella.

Sibelius-Akatemian harpistien esittämä musiikkiesitys, jonka päättää Petri Laaksosen ja Anna-Mari Kaskisen laulu ”Tahtoisin toivoa sinulle”. Tämän kauniin laulun sanat tiivistävät tunnelman, jota haluamme välittää teidän kaikkien jouluun ja uuteen vuoteen.

Lisäksi lahjamme sisälsi kokki Henri Alenin loihtimia herkkuja Terhokodin potilaille ja henkilökunnalle.

Hyvää joulun aikaa!

Sakari Viitanen ja Fleetin koko porukka

Autoilun vuosi 2021 tutkimuksen mukaan

2-fleet-innovation-kyselytutkimus-autoilijoille-2020

 

Autoilun vuosi 2021 kyselyymme osallistui 850 vastaajaa, joten tämän pohjalta voi tehdä aitoja johtopäätöksiä.

Autoilu muuttuu sähköisemmäksi, se ei ole enää uutinen, vaan oli nähtävissä jo 2019 lopussa tehdyssä kyselyssä. Nyt se konkretisoituu hybridi- ja sähköautokannan tarjonnan lisääntymisellä ja lataustekniikan ja mahdollisuuksien parantumisella. Jopa yli 50 % autoa hankkivista aikoo hankkia sähköistetyn auton, hybridin tai täysin sähköisen.

Selvä trendi on sekin, että työsuhdeautojen pitoaika on lyhentymässä. Se on erinomainen asia niin autokannamme uusiutumisen kuin päästöjen vähentämisen kannalta. Autoihin ei ole halua sitoutua pitkäksi aikaa eikä toisaalta sitovalla määräaikaisella huoltoleasing-sopimuksellakaan.

Korona teki vaikutuksen autoiluun, pitkät vuokrasitoumukset autoihin eivät ole hyväksi liiketoiminnan muutoskohdissa. Fleet Innovation reagoi asiakkaiden toiveisiin ja olemme huoltoleasingia käyttävien asiakkaiden tarpeisiin rakentaneet Suomen parhaan huoltoleasing-tuotteen nimeltä FleetJousto. Se on auton leasing-ratkaisu, jonka voi koska tahansa purkaa. Kysy meiltä lisää, info@fleet.fi.

>Tutustu kyselyn tuloksiin

Palveluhinnoittelumme muutos 2021

Olemme vuoden 2020 aikana tehneet merkittäviä panostuksia ja muutoksia asiakasprosesseihin. Lanseerasimme asiakaskyselyn pohjalta FleetHelp palvelun, jossa autamme auton vaihtoon liittyen. Olemme sähköistäneet prosesseja niin, että asiakkaamme voi toimia sijaintipaikkavapaasti. Autojen huutokauppapalvelumme toimii aiempaa nopeammin ja extranettimme on aiempaa informatiivisempi. Lisäksi olemme rekrytoineet panostaaksemme raportointiin, asiakaskommunikaatioon, sekä operatiiviseen toimintaan (mm. auton hankintanopeutta kehittääksemme). Tätä kehitystyötä on tarkoitus jatkaa 2021. Yleistä kustannustasoa kattaaksemme palveluhinnoittelumme nousee 4,25% maaliskuun 2021 alusta alkaen.

Apua myös joulun pyhinä

Joulun pyhinä palvelemme teitä tuttuun tapaan eri kanavissa. Loppuvuoden palveluaikamme ovat normaalista poikkeavat ajalla 23. – 31.12.2020.

23.- 27.12.2020 olemme joululomalla ja suljettuna.

Seuraavan kerran tavoitat meidät 28. – 31.12.2020. Näinä arkipäivinä tavoitat meidät kello 9-15 välisenä aikana osoitteesta info@fleet.fi ja puhelimitse 09 6898 8460

Muistathan, että Fleet APP on käytössäsi 24/7 ja se palvelee yritysautoilija-asiakkaita yritysauton käyttöön liittyvissä asioissa. Sovellus löytyy appikaupastasi hakusanalla ”Fleet Innovation”.

Vahinkotapauksen toimintaohjeet löydät täältä.

Autojen peltikorjausta ja peltikorjaukseen hinausta saa kumppaniltamme Autoklinikalta numerosta 020 7737 427.

Kiitos tästä vuodesta, hyvää joulun aikaa ja tulevaa uutta vuotta 2021 tämän musiikin kera.