Nokian Hakka Green

Tiet ja kelit vaihtuvat. Luonto yllättää. Pohjoisen kesän haasteisiin suunnitelluilla Nokian Hakka -kesärenkailla ajat turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Huonon tuurin rikkoessa Nokian Hakka -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Nokian Hakka Green 3

Uusi ympäristöystävällinen Nokian Hakka Green 3 -kesärengas tuo ensiluokkaista turvallisuutta, laatua ja tasapainoa jokapäiväiseen elämääsi. Nokian Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen. Turvallinen ja tasapainoinen meno sadesäässä sekä säästöt polttoainekuluissa lisäävät ajokilometrien nautinnollisuutta. Pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin suunnatun Nokian Hakka Green 3:n valikoimaan kuuluu myös kattavasti kokoja hybrideihin ja sähköautoihin.

Nokian Hakka VAN

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat paljon renkailta. Uusi Nokian Hakka Van on tukeva ja kestävä kesärengas pohjoisen teillä navigoiville ahkerille ammattilaisille ja huolettomille lomailijoille. Kovaan ja monipuoliseen käyttöön kehitetty Nokian Hakka Van on tarkka ja vakaa ajaa, helppo hallita märillä teillä ja kestävä vaativassa maastossa. Renkaan matala vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia ympäristöpäästöjä. Renkaan kestävyyden maksimoivat rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa iskuilta ja viilloilta.