Korona pisti monen toimialan sekaisin, myös autoilun saralla on isoja kolhuja, joita nyt paikkaillaan alennuskampanjoilla. Useat Fleetin kumppanit ovat aktivoituneet suuntaamme, tarjolla on isoja alennuksia!

Kyse ei välttämättä tarvitse olla auton ostosta. Kyseessä voi olla korjaus, huolto, rengas, vakuutus, rahoitus tai muu autoiluun liittyvä hanke. Perinteisiä autojen korjausjonoja ei ole, huoltoon pääsee sujuvasti. Kuljetuspalveluakin on tarjolla, kysy meiltä lisää (tarpeesta riippumatta) info@fleet.fi – neuvomme mielellämme.

Ostaessa (autoa) on hyvä muistaa:

  • voit ostaa taseeseen, osamaksulla tai suoraan kassasta. Tämä on edullisin keino, säästät leasingiin liittyvän ylimääräisen ”alv-haitan”. Yrityksesi saa alennukset ja edut läpinäkyvästi!
  • rahoitusleasing on joustavin ja paras leasing-muoto. Auton rahoitussopimus on tarvittaessa muokattavissa, vaikka auton omistaakin rahoitusyhtiö. Yrityksesi saa kauttamme alennukset ja edut läpinäkyvästi! Kulut ovat turvallisesti vakioitavissa huoltosopimuksin.
  • huoltoleasing on määräaikaista vuokraamista. Sitoudut määräaikaan, kilometrimäärään, sopimukseen, josta ei pääse helpolla irti. Vuokraan sisältyy kaikki, mutta alennuksia ja etuja menee vuokraajalta ohi rahoitusyhtiölle. On myös houkuttelevia huoltoleasing-tarjouksia, lue sisältö tarkkaan. Autosta on vuokrariski, ei omistamisen.

Vahva suosituksemme on: varmista hankittaessa, että ostajana saat edut, alennukset, päätät sopimuksen ehdoista ja järkevällä lyhennyssuunnitelmalla saat luovuttaessa myyntivoittoa.

Fleetissä autamme autoilun asioiden järjestelyssä – jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Autokannan uudistumiselle on yhä kaikki perusteet. Ekologisuus, kustannustehokkuus ja turvallisuus. Turhia autoja ei hankittu ennen koronaa, ei kannata hankkia koronan aikana eikä jälkeenkään. Eteen tuleva hankintapäätös kannattaa tehdä nyt, jos haluaa euroja säästää!

Euroopan autotehtaat availevat ensi viikolla ovia, Kiinassa ne ovat jo auki. Toimitusajat ovat nopeimmille tilaajille kohtuulliset. Autoliikkeiden varastoissakin on valinnanvaraa runsaasti.

Jos yrityksellänne on tarve ja mahdollisuus investoida, nyt on sen aika. Alennukset ovat nyt parhaimmillaan!

Fleetiltä neuvot hankintoihin saat osoitteesta info@fleet.fi