Palvelut

Fleet Innovationin asiakkaana elämäsi tulee helpommaksi ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi, kun pöydältäsi poistuu jopa kaikki yritysautoiluun liittyvää työ.

Tutustu konseptiimme

 

Tallisopimus

Tallisopimukseen sisältyy koko yritysautoilun palvelupaketin kilpailuttaminen, autokannan arjen hallinta ja paperityöt. Hoidamme kaiken käytännön työn ja koostamme yritysautoilun kulut yhdelle laskulle. Olemme yrityksellesi kuin tallipäällikkö: Emme hae hyvää vaan optimaalista tulosta kullekin autolle ja sen kuljettajalle. Viritämme käyttöösi parhaan mahdollisen ajokaluston, parhailla ehdoilla, auton tarkkuudella.

Lyhyesti sanottuna, tallisopimuksella Fleet Innovation hoitaa kaiken mikä liittyy yritysautoiluun,  ajamista lukuun ottamatta.

Pyydä tarjous

 

Huoltosopimus

Risooko yritysautoiluun liittyvät rutiinit? Säästät omaa aikaasi ja vaivaasi kun Fleet Innovationin huoltosopimus-palvelu vapauttaa sinut raportoinnin ja laskutuksen ikeestä.

Huoltosopimuksella yritysautoilusi paperityöt, kuten autoihin liittyvä laskuliikenne ja sopimuksien hallinta, hoituvat meillä automatisoidusti ja tehokkaasti.

Saat käyttöösi Fleet Innovationin extranetin, Fleetmaxin, joka tarjoaa sinulle selkeän näkymän koko autokantaasi, autoilun kustannuksiin ja yritysautojen kuljettajiin.

Kuten aina, yritysautoilun kaikki kustannukset hoituvat yhdellä laskulla.

Pyydä tarjous

 

Koeaja meidät!

Milloin olet viimeksi tarkastellut kriittisesti yrityksesi autokantaa ja -politiikkaa? Tilaa meiltä koeajo, selvitämme puolestasi mitkä ovat ne konkreettiset kohdat, joissa pystyt alentamaan yritysautoilun kuluja ja helpottamaan omaa arkeasi.

Koeajon tuloksena saat raportin, joka kertoo miten juuri teidän autokantanne saadaan käyttöön kokonaisedullisimmin. Raportti ei velvoita teitä mihinkään. Aloitetaan keskustelu paremmasta autokannan hallinnasta jo tänään!

Tilaa koeajo