Olemme yrityksellesi kuin tallipäällikkö

Viritämme käyttöösi parhaan mahdollisen ajokaluston, parhailla ehdoilla, auton tarkkuudella. Emme ole kiinni kenessäkään, peittele mitään tai sulje mitään vaihtoehtoa pois. Sinun tehtäväsi on vain ajaa.

Olemme avoimia kaikille hankinta- ja rahoitusmuodoille

Palvelumme on Suomessa ainutlaatuinen. Rakennamme yritysautoilun palvelukokonaisuudet mittatilaustyönä. Autokantasi voi olla yhdistelmä omistusta, huolto- ja rahoitusleasingia, kenties yhteiskäyttöautoilulla maustettuna! Joustava toimintamallimme mahdollistaa yksilölliset autoratkaisut ja palvelukokonaisuudet, jopa käyttäjäkohtaisesti yritysten sisällä. Useita rahoituskanavia käyttämällä myös kustannusten optimointi onnistuu parhaiten. Tallipäällikkönä hallinnoimme autokantasi, olivat autot rahoitettuja miten tahansa.

Riippumattomuutta asiakkaan eduksi

Olemme markkinoiden ainoa täysin riippumaton yritysautoilun ulkoistuskumppani: Kilpailutamme auton oston ja myynnin, polttoaineet ja kaikki palvelut asiakkaidemme puolesta asiantuntevassa kumppaniverkostossamme. Asiakkaat tekevät sopimukset suoraan palveluntarjoajien kanssa, jolloin kaikki alennukset ja hyvitykset kohdentuvat aina suoraan asiakkaalle. Tämä sisältää myös auton myynnistä saadun tuoton, täysimääräisenä.

Kustannuksissa täysi läpinäkyvyys ja ennustettavuus

Asiakkaanamme tiedät, mistä maksat. Kaikki yritysautoilun kustannukset on selkeästi eritelty FleetMax-extranetiin: rahoituksen korot, huollot, polttoaineet ja vakuutukset. Kaikki autokulut voidaan tiliöidä kululajikohtaisesti suoraan asiakkaamme kirjanpitojärjestelmään. Kiinteään kuukausilaskutukseen perustuva toimintamallimme tekee yritysautoilusta täysin ennustettavaa. Ennalta sovitun, kuluarvioon perustuvan kuukausimaksun lisäksi maksat vain normaalit hallintokulut.