Työsuhdepyöräily palvelu FleetBike

Liikkumisen muutos on nyt valtavaa. Muuttuminen johtuu niin teknisestä muutoksesta kuin liikkumisen ratkaisumallien ja tarpeiden muuttumisesta. Vaarana on, että rahaa, aikaa ja resursseja hukataan.

Tässä muutama vinkki, joilla voit välttää vaaranpaikat.

1. Vältä määräaikaisia auton huoltoleasing-sopimuksia. Määräaikainen huoltoleasing-sopimus on riski, sillä sen purkaminen on kallista ja muutoksien teko rahan polttamista. Jos et vuokraa asuntoakaan määräajaksi, älä tee näin autosikaan suhteen.

2. Vältä auton latauslaitteen hankkimista osana auton varustepakettia. Kotiin asennettavaa latauslaitetta ei kannata liittää sopimuksessa auton kiinteäksi varusteeksi vaan se kannattaa hankkia erikseen.

3. Vältä turhia aikakustannuksia. Kuskin liikkuminen on kallein kustannus eli anna auton siirtyä huoltoon ilman työntekijääsi. Samalla säästät työ- ja vapaa-aikaa.

4. Vältä vääriä säästöjä. Ladattava auto on usein edullinen verotusarvossa. Ilman lataamista käyttökulu saattaa kuitenkin yllättää. Sähköistetyn auton hankinta on hyvä askel, mutta tärkeämpää on sitouttaa ratin ja penkin välissä oleva ajaja oikeanlaiseen tekniikan käyttöön. Tästä luontokin tykkää.

5. Tarjoa monipuolisuutta. Henkilöstö on voimavara, jota kannattaa innostaa ja kannustaa liikkumisen monipuolisilla ja ajantasaisilla ratkaisuilla. Autoetu on kauan ollut harvojen herkkua, mutta työsuhdepyöräily on kustannus- ja verotehokkaasti tarjottavissa koko henkilöstölle.

6. Vältä vaivaa. Osta kaikki ”tallipäällikön” palvelut helposti yhden oven taktiikalla. Fleet Innovation tekee työn puolestasi ja lupauksemme on, että asiakkaan etu tulee aina ensiksi.

7. Vältä turhia kustannuksia. Ne koostuvat useimmiten odottamattomista liiketoiminnan muutoskohdista. Joustavat sopimukset, kaluston oikea-aikainen hankinta, ja realisointimahdollisuus on avain kulujen hallintaan.

8. Pysy mukana muuttuvissa tarpeissa. Älä lykkää asioita, sillä se maksaa. Hyvin suunniteltu, tehty ja lanseerattu auto- ja liikkumispolitiikka elää muuttuvien tilanteiden ja tarpeisen mukaan.

9. Auto- ja liikkumisen politiikka ei ole ”oto-hommaa.” Oman toimen ohella syntyy usein korjausvelkaa, monipuolista tyytymättömyyttä ja aikahukkaa muulle tärkeälle.

10. Bonusvinkki: Fleet Innovation ei myy tuotetta vaan asiakaslähtöisiä ratkaisumalleja ja toteutuksia asiakkaan liikkumisen tarpeisiin. Tämä tekee meistä ainutlaatuisen kumppanin.

Fleet Innovation ratkaisee liikkumisen tarpeesi – oli kyse työsuhdepyöristä, yritysautoista tai vaikkapa latauslaitteista.

Vastuullamme on jo yli 10 % Suomen yritysautoista ja palvelemme kymmeniä tuhansia työsuhdepyörään oikeutettua. Me teemme kaikkemme, että yrityksesi liikkuminen on vaivatonta, kustannustehokasta ja joustavaa. Asiakaskantamme on pysyvää ja kasvaa vauhdilla. Liity joukkoon! Ensiaskel on yhteydenotto:

Sakari Viitanen, Toimitusjohtaja, Fleet Innovation Oy
Sakari.viitanen@fleetinnovation.fi