Palvelu: FleetBike

Oululainen Aava Mobile tarjoaa tabletteja ja kämmenlaitteita sekä ammatti että puoliammattimaisille markkinoille. Yritys työllistää noin 120 henkilöä.

Maailman markkinajohtaja POS-professional -ratkaisuissa oleva yritys on tarjonnut työntekijöilleen FleetBike-työsuhdepolkupyöriä vuodesta 2021.

"Aiempi pyörä oli hankittu markka-aikana, ensimmäisillä palkoilla Ouluun töihin tullessa ja ajan kuluminen alkaa jo siinä näkymään. Tämän vuoksi olin harkinnut uuden polkupyörän hankkimista jo useamman vuoden. Tämä kaatui aina siihen, etten tiennyt mikä olisi paras vaihtoehto; hybridi, cyclocross, maastopyörä vai fat-bike? Ajattelin etten jaksa stressata ajatusta, että joku voisi varastaa pyörän ja uutta pyörää pitäisi myös huoltaa… nykyiselle on riittänyt öljyä kettingille keväällä. Kun työsuhdepyörä tuli mahdolliseksi Aavalla, niin vaakakuppi kääntyi pyörän hankinnan puolelle. Valinnan jälkeen sain polkupyörän matkaan parin tunnin jälkeen, kun kaupan puolesta asennettiin paikalleen lokasuojat, lukonpidikkeet ym."
Joni Alapudas, työntekijä
Aava Mobile