Suomalainen kasvuyritys Fleet Innovation Oy on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen ruotsalaisen Fleet Consulting Ab:n kanssa. Tavoitteena tarjota palvelua Ruotsissa ja laajemminkin Euroopassa.

Ensimmäinen askel yhteistyössä on yhteismyynti Ruotsissa ja Suomessa sekä integroida palvelua yhteisten asiakkuuksien kohdalla. Suomessa Fleet Innovation alkaa tarjota Fleet Consulting Ab:n kehittämää Fleet360-nimistä CRM-hallinnointijärjestelmää uusille ja vanhoille asiakkuuksille.

Fleet360 järjestelmä automatisoi ja edesauttaa ennen kaikkea suurten ajoneuvokantojen tehokasta hallinnointia osana asiakkaan sisäisen kalustopäällikön työtä. Fleet Innovation on jatkossa myös ohjelmistotalo perinteisen ja kokonaisvaltaisen ajoneuvohallinnoinnin rinnalla.

Fleet Innovation oy:n toimitusjohtaja Sakari Viitanen kertoo, että monissa yhtiössä suuret autokannat aiheuttavat paljon vaivaa ja excelin täyttämistä osana asiakkaan sisäisen kalustopäällikön työtä. ”Fleet360 -järjestelmän avulla kalustopäällikön työskentely kaikkinensa helpottuu ja työkalun kautta kommunikointi ajoneuvojen käyttäjien kanssa paljolti automatisoituu. Tästä eteenpäin Fleet Innovation voi tarjota työkaluja softavuokrauksen muodossa, ilman, että koko hallinnointyötä ulkoistettaisiin meille” Viitanen kertoo ”Yhteistyö Fleet Consultingin kanssa tekee meistä entistäkin täysivaltaisemman kumppanin asiakkaidemme ja potentiaalien asiakkuuksien suuntaan. Voimme keskustella ajoneuvojen hallinnoinnista kokonaisuutena, konsultointiratkaisuista tai pelkästä ohjelmistopalvelun tuottamisesta”, Viitanen jatkaa.

Fleet Consulting AB:n toimitusjohtaja Erik Forsman kertoo, että yhteistyö on suuri askel molemmille yhtiöille kansainvälistymisen saralla. “Molemmilla yhtiöillä on vahva osaaminen ydintekemisensä saralla, nyt yhteistyön myötä saamme tarjottua asiakkaillemme 1+1 on enemmän kuin kaksi lopputuloksen.” Fleet Consulting lanseerasi Fleet360 -järjestelmänsä toukokuussa 2018. Järjestelmän myynti- ja käyttöaste on kasvanut kovaa vauhtia. Vuoden 2019 lopussa Fleet Consulting odottaa kannassa olevan automäärän olevan noin 15 000 kansainvälisesti.

Suomessa on ollut kasvava määrä kysyntää tämänkaltaiselle palvelulle, jonka vuoksi yhteistyö ja järjestelmän rakentaminen yhdessä Fleet Innovationin kanssa Suomen markkinoille on hieno mahdollisuus niin asiakkaille kuin palvelua tarjoaville yhtiöille. Molemmilla yhtiöillä on kova halu kasvaa ja uudistaa autoilun palvelutarjontaa, mielenkiinnolla lähdemme yhdessä eteenpäin”, Forsman päättää.

Faktoja:
Fleet Innovation Oy, perustettu 2007. Liikevaihto 2018 35M€. Yli 5000 ajoneuvoa täydessä hallinnoinnissa.
Fleet Consulting Ab, perustettu 2016. Liikevaihto 2018 500 000€.

Lisätietoja:
Fleet Innovation oy
TJ Sakari Viitanen,
+358 40 821 5900
sakari.viitanen@fleet.fi

Fleet Consulting Ab
CEO Erik Forsman
+46 73 774 17 22
erik@fleetconsulting.se