Fleet Innovation on perustettu 2007. Pitkä kokemuksemme ja yli 6 000 auton kanta antavat meille vankan ja arvostetun jalansijan suomalaisessa yritysautoilussa.

Meillä työskentelee noin 20 henkilöä. Usealla meistä on mittava ura autoalalta, mutta olemme tuoneet mausteeksi ja palvelumalleja uudistamaan myös vahvaa kokemusta autoalan ulkopuolelta.

Meillä kaiken keskiössä on asiakas ja hänen etunsa – asiakkaan etu ensin. Ja tämä erottaa meidät alan muista ja perinteisistä toimijoista. Saamme kiitosta juurikin siitä, ettemme myy asiakkaalle vain autoa, vaan asiakkaan tarpeisiin perustuvaa palvelua.

Olemme rakentaneet autoalalle kumppanuuksia, joiden ansiosta olemme luoneet ainutlaatuisen ja sujuvan palveluketjun asiakkaan ja palvelun lopputuottajan tai brändin välille. Pystymme tällä toimintamallilla tuomaan asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa ja vaivattomuutta. Lisäksi suuri ostovolyymimme varmistaa huippuluokan kustannustehokkuuden sekä sen, että voimme arvioida ja mitata kumppaniemme toiminnan laatua. Ja tästä suurimman hyödyn saa asiakkaamme.

Toimintamme on vahvalla kasvun tiellä. Vuosina 2017–2019 olemme kasvaneet yli 100 % autokannan noustessa jo yli 6 000 autoon. Vuonna 2019 teimme ennätysliikevaihdon: 43M€.

Fleet Innovationin toimitusjohtaja toimii Sakari Viitanen, hallituksen puheenjohtajana on Tommi Vekka ja jäsenenä Marko Kauppi sekä asiantuntijana Marko Parkkinen.