Fleet Innovation hoitaa autoilun ratkaisut tarpeisiinne sovittaen. Olemme taloushallinnon, hankinnan ja päättäjän tukena sekä käyttäjän apuna. Teemme kaiken tai sen osuuden, jotka toivot kauttamme hoidettavan.

Lukuisat asiakkaat ja pitkä kokemus on koulinut meistä ainutlaatuisen toimijan autoilun palveluyrityksenä.

Olemme taloushallinnon tuki

Maksamme kaikki autoilun kulut puolestamme, niputamme lukuista laskut tarkastuksemme jälkeen yhdelle koontilaskulle. Kaikki on valmiiksi tiliöity ja kohdennettu tarvittaville kustannuspaikoille. Autamme taloushallinnon tehostamista ja kuluraportointia autokohtaisesti.

Olemme hankinnan tuki

Suuren ostovolyymimme turvin mahdollistamme hyvät hinnat ja varmat kumppanivalinnat. Teemme autoilun hankintojen suhteen parhaamme, että sekä kustannustehokkuus, että prosessitehokkuus yhdistyvät ja tuottavat säästöä.

Olemme päättäjän tuki

Autoilu muuttuu, rahoitusmuodoissa on eroja, tekniikka kehittyy, HR:n näkemykset tulee saada yhdistettyä talouden tarpeisiin ja myös yrityksenne arvoit tulee huomioida. Fleet Innovations on konsultti eri tarpeisiin ja päätöksentekoihin.

Olemme käyttäjän tuki

Autamme autoilijaa eri tilanteissa ja tarpeissa. Mobiilisovelluksemme kautta tarjoamme palvelua 24/7. Luonnollisesti asiakaspalvelustamme löytyy tarvittaessa myös perinteistä ihmisapua.

Säästöä jopa 20 %

Asetetaan tavoitteita – kauttamme saa joustavat sopimusrakenteet ilman pitkiä sitoumuksia. Toimintamme myötä jopa 20 % kulusäästöt autoilunne kokonaiskulusta. Fleet Innovations tekee kaiken työn, te saatte hyödyt.

  • Maksat vain toteutuneet kulut – emme piilota kuluja tai katteita sopimuksien sisälle
  • Jatkuva kilpailutuksemme tuottaa vuosisopimuksia paremmat edut
  • Ei sitoumuksia määräaikoihin
  • Rahoitusmuotojen optimointi tarpeisiinne
  • Keskity omaan liiketoimintaan, Fleet Innovation hoitaa autot ja käyttäjien tuen

Jätä yhteydenottopyyntö niin keskustellaan lisää