1. Kuluseurantaa ja kontrollia

Kevennämme taloushallinnon työtä maksamalla kaikki autoilun laskut puolestanne ja teitä laskuttaen yhdellä koontilaskulla. Tämän myötä seuraamme kustannuksia ja autamme puuttumaan kohtiin, joista on löydettävissä prosessitehokkuutta ja säästöä.

2. Joustavuutta

Rakennamme sopimukset joustaviksi. Vältellään pitkiä sitoumuksia, määräaikoja ja etukäteen sitovia ajomäärävelvoitteitta. Ajat mitä ajat, käytät miten käytät. Vain toteutuneita kuluja maksaen ja tarpeen mukaista ajoneuvokantaa käyttäen. Me teemme kaiken työn, joten kustannustehokkuuteen yhdistyy myös vaivattomuus.

3. Kustannustehokkuutta

Fleet on hankinnan tukena, auttamassa päätöksen teossa ja hankintojen kilpailutuksessa. Suuren ostovolyymimme kautta saatte hyvät hinnat ja sujuvat prosessit, selvää säästöä viivan alle. Kokemuksemme myötä varmistuu myös laadukkaat palvelun tuottajat eikä vain edukas hintataso.

4. Vastuullisuutta

Autoilulla ja liikkumisella on vaikutuksensa ympäristöön ja tulevaisuuteen. Me autamme tekemään oikeita päätöksiä tulevaisuuteen. Ekoteko on olla ilman omaa autoa, mutta jos auto ja liikkuminen on tarpeen, autamme tekemään oikeanlaisia hankintapäätöksiä ja vastuullisilta kumppaneilta. Tulevaisuuden autoilun kulttuuria rakentuu avullamme.

5. Autoilijan tukea

Palvelemme autoilijaa erilaisissa tarpeissa ja eri keinoin. Puhelinpalvelu, sähköposti ja extranet on jo arkea. Lisäksi autoilija saa 24/7 tyyppisen tuen Fleet Innovation mobiiliapplikaation avulla.