Erilainen vaihtoehto leasingille

Fleet Innovation on vuonna 2007 perustettu kotimainen palveluyritys. Jatkuvasti kasvavassa autokannassamme on noin 4000 autoa ja teimme sillä 1,8 miljoonan liikevaihdon vuonna 2016. Autokannan liikevaihto oli noin 40 M€. Palvelemme yhteistyöverkostomme avulla koko Suomen alueella.

Fleet Innovation on vaivattomampi vaihtoehto perinteiselle leasing-yhtiölle. Selvitämme jokaiselle yritysautolle edullisimman hankinta- ja rahoitusmuodon ja kilpailutamme  kaikki yritysautoihin liittyvät palvelut asiakkaiden puolesta riippumattomasti. Toimintamallimme perustuu kiinteään kuukausilaskutukseen.

Teemme yritysautoilusta helposti ennakoitavaa, läpinäkyvää ja kustannustehokasta!

Sakari Viitanen, toimitusjohtaja
Puh: +358 40 821 5900
Email: sakari.viitanen@fleet.fi

Asiakaspalvelu: 09 689 88 460

 

Sakari ViitanenSakari Viitanen tuli Fleet Innovationin osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi helmikuussa 2017. Sakari haluaa haastaa leasing-alaa tuomalla Fleetiin uutta ajattelua toimialan ulkopuolelta. Aiemmin hän teki yli 16-vuotisen uran vakuutusmaailmassa LähiTapiolassa, viimeksi liiketoimintajohtajana. Hänen johtamisfilosofiassaan kovat tulokset syntyvät oman porukan hyvästä meiningistä ja oikeiden asioiden tekemisestä. ”Näiden seurauksena syntyy hyvä asiakaskokemus, joka on kaiken menestyvän liiketoiminnan kivijalka.”