Palvelumme on Suomessa ainutlaatuinen. Rakennamme yritysautoilun palvelukokonaisuudet mittatilaustyönä. Autokantasi voi olla yhdistelmä omistusta, huolto- ja rahoitusleasingia, kenties yhteiskäyttöautoilulla maustettuna! Joustava toimintamallimme mahdollistaa yksilölliset autoratkaisut ja palvelukokonaisuudet, jopa käyttäjäkohtaisesti yritysten sisällä. Useita rahoituskanavia käyttämällä myös kustannusten optimointi onnistuu parhaiten. Tallipäällikkönä hallinnoimme autokantasi, olivat autot rahoitettuja miten tahansa.

 

Riippumattomuutta asiakkaan eduksi

Olemme markkinoiden ainoa täysin riippumaton yritysautoilun ulkoistuskumppani: Kilpailutamme auton oston ja myynnin, polttoaineet ja kaikki palvelut asiakkaidemme puolesta asiantuntevassa kumppaniverkostossamme. Asiakkaat tekevät sopimukset suoraan palveluntarjoajien kanssa, jolloin kaikki alennukset kohdentuvat aina suoraan asiakkaalle. Tämä sisältää myös auton myynnistä saadun tuoton, täysimääräisenä.

Läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta kustannuksissa

Asiakkaanamme tiedät, mistä maksat. Kaikki yritysautoilun kustannukset on selkeästi eritelty FleetMax-extranetiin: rahoituksen korot, huollot, polttoaineet ja vakuutukset. Kaikki autokulut voidaan tiliöidä kululajikohtaisesti suoraan asiakkaamme kirjanpitojärjestelmään. Kiinteään kuukausilaskutukseen perustuva toimintamallimme tekee yritysautoilusta täysin ennustettavaa. Ennalta sovitun, kuluarvioon perustuvan kuukausimaksun lisäksi maksat vain normaalit hallintokulut.

Fleet Innovationin asiakkaat ovat tyytyväisiä

Katso asiakkaan kertomus siitä, kuinka leasingautojen kilpailutus säästää tietoturvayhtiö F-Securelta aikaa sekä rahaa.