Fleet Innovation

Fleet Innovation on perustettu vuonna 2007. Alun perin yrityksen toiminnan idea oli hankinnan kilpailutus autoiluun liittyvissä palveluissa. Palveluiden hinnoissa oli suuria eroja, ja aktiivisella kilpailutuksella tuotimme merkittäviä säästöjä asiakkaillemme.

Vuonna 2017 Fleet Innovationissa tehtiin omistusjärjestelyjä. Fleet oli tuolloin alle 10 henkeä työllistävä, yrityksen vastuulla oli 3000 yritysautoa.

Yritysjärjestelyjen aikaan ja 2010-luvun lopulla yritysautoilu ja asiakkaidemme tarpeet alkoivat muuttua kohti sähköisempää autoilua ja joustavampaa käyttötarvetta. Autoilun muutoksen yhteydessä panostimme vahvasti kasvuun ja palveluiden kehittämiseen – halusimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan tarpeiden mukaan joustavaa autoilua ilman määräaikaisia sopimuksia.  

Kilpailuttajasta konsulttikumppaniksi

Toimintaympäristön mukana Fleet Innovation muuttui ja osin jopa muutti markkinaa. Aktiivisen hankinnan ja kilpailutuksen rinnalle tuli vahvasti proaktiivinen konsultointi ja neuvontatyö. Perustimme FleetHelp-tiimin, jonka myötä panostimme autoilijoiden palveluun ja proaktiiviseen auton vaihtoon liittyvään neuvontaan.  Autopolitiikan eli yrityksen autoiluun liittyvien käytäntöjen konsultointi nousi merkittäväksi osaksi tekemistämme, kun autoilun muutos kiihtyi.

Nykyisin suurin osa asiakkaistamme voi autoilla ennalta määrittelemättömän ajan, toisin kuin kilpailevilla toimijoilla, joiden fokus on tarjota määräaikaista huoltoleasing-vuokrasopimusta autolle. Fleet Innovationin asiakkaan auto on realisoitavissa aina, jos liiketoiminnan tai käyttäjän tarve muuttuu.

Kasvava kotimainen Fleet Innovation

0
Asiakasta
0
liikkumisen asiantuntijaa

Palvelufilosofiamme nyt

Fleetin palveluita on aktiivisesti kehitetty ja liiketoiminta on kehittynyt ja kasvanut vuosittain. Nyttemmin Fleet tarjoaa laajoja liikkumisen ratkaisuja. Olemme ainoa palveluntuottaja Suomessa, jolta saa sekä autoiluun liittyvät palvelukokonaisuudet sekä työsuhdepyöräilyn ratkaisut.

Vastuullamme ja palveltavanamme on noin 8 000 yritysautoa ja pian 50 000 työsuhdepyörään oikeutettua FleetBike-liikkujaa.

Tähtäämme wau-elämykseen. Palvelun nopeus ja proaktiivisuus on tutkimustemme ja kokemustemme mukaan ensiaskel ”waulle.” Kasvu ja palvelunopeus ei aina ole helpoin yhdistelmä,  mutta teemme siinä parhaamme. Mittaamme onnistumisiamme, ja fleetiläiset ovat todella sitoutuneita asiakkaiden parhaaksi tehtävään työhön. Panostamme digitaaliseen palveluun, mutta myös ihmiseltä ihmiselle kokemukseen.

Tuotamme palveluamme nojaten seuraavaan filosofiaan: asiakkaan etu aina ensiksi, kokonaisedullisesti ja vaivattomasti. Vastuullisuus näkyy niin arjen toiminnassamme kuin neuvoissa asiakkaidemme suuntaan. Toimialan monipuolisimpia liikkumisen ratkaisuja, pitkäjänteisesti ja kestävästi.

Vastuullisuus Fleetillä

Meille vastuullisuus tarkoittaa monen asian summaa. Panostamme vastuullisuuteen monella eri saralla toiminnassamme ja edellytämme sitä myös kumppaneiltamme.

Töihin meille

Etsimme jatkuvasti tiimiimme sopivia henkilöitä täydentämään osaajajoukkoamme. Katso, etsimmekö juuri tällä hetkellä sinua!