Tätä on Fleet Innovation

2007

Perustamisvuosi

36

Fleet-asiantuntijaa

70

Meur liikevaihto

Kilpailuttajasta kokonaisvaltaiseksi palveluyritykseksi

2007

Fleet Innovation perustettiin vuonna 2007. Alun perin yrityksen toiminnan idea oli hankinnan kilpailutus yritysautoiluun liittyvissä palveluissa. Palveluiden hinnoissa oli suuria eroja, ja aktiivisella kilpailutuksella Fleet onnistui tuottamaan merkittäviä säästöjä asiakkailleen.

2017

Vuonna 2017 Fleet Innovationissa tehtiin uusia omistusjärjestelyjä. Fleet oli tuolloin alle 10 henkeä työllistävä yritys, jonka vastuulla oli 3 000 yritysautoa. Yritysjärjestelyjen aikaan ja yleisesti 2010-luvun lopulla yritysautoilu ja asiakkaidemme tarpeet alkoivat muuttua kohti sähköisempää autoilua ja joustavampaa käyttötarvetta.

2020

Vuonna 2020 ryhdyimme tarjoamaan autoilun palvelujemme lisäksi työsuhdepyöriä. Näin syntyi konseptimme FleetBike. Nykyisin olemme yksi suurimmista työsuhdepyörien tarjoajista, joka monista kilpailijoistaan poiketen on täysin kotimaisessa omistuksessa.

7 000

Hallinnassa olevaa moottoriajoneuvoa*

40 000

Työsuhdepyörään oikeutettua*

* tilanne syksyllä 2023

Palvelumme nyt

Kehitämme palvelujamme koko ajan aktiivisesti, ja asiakasmäärämme sekä liiketoimintamme ovatkin kasvaneet vuosittain. Olemme päässeet pisteeseen, jossa olemme ainoa palveluntuottaja Suomessa, jolta saa niin yritysautoiluun liittyvät palvelukokonaisuudet kuin työsuhdepyöräilyn ratkaisut sekä näiden hallintaan tarkoitetun järjestelmän ja mobiilisovelluksen.

Mittaamme säännöllisesti onnistumisiamme, ja fleetiläiset ovat todella sitoutuneita asiakkaidemme parhaaksi tehtävään työhön. Panostamme vahvasti digitaaliseen palveluun mutta myös ihmiseltä ihmiselle -palveluun.

Toimintamme keskiössä on aina asiakkaan etu. Palvelumme tarkoitus on tuottaa asiakkaillemme säästöjä – niin kulujen, ajan kuin päästöjen suhteen.

55 %

Hallinnassa olevista ajoneuvoista on päästöttömiä tai vähäpäästöisiä

Vastuullisuus on luonnollinen osa yritystoimintaamme

Sen lisäksi, että pyrimme auttamaan asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä ratkaisuja ajoneuvokantansa suhteen, ympäristöystävällisyys on osa myös omaa yritystoimintaamme. Panostamme oman henkilökuntamme päästöttömään liikkumiseen, etenkin työsuhdepyöräilyyn.

Lisäksi olemme vastuullinen työnantaja, joka huolehtii työntekijöidensä työssäjaksamisesta ja hyvinvoinnista monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia työntekijäetuja sekä laajan työterveyshuollon. Kannustamme työntekijöitämme myös liikuntaan ja itsestään huolehtimiseen erilaisilla teemapäivillä sekä liikuntaa tukevilla eduilla.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä meillä?

Katso avoimet työpaikkamme ja hae, jos löysit itsellesi sopivan paikan.