Yritys-leasingauto vai jokin muu ratkaisu?

Etsimme parhaat ratkaisut yritysten ajoneuvokantaan ja hallinnoimme kokonaisuutta

Fleet Innovation tarjoaa nimensä mukaisesti innovatiivisia ratkaisuja yritysten ajoneuvokannan hallintaan. Voit ulkoistaa meille kaiken ajoneuvoihisi sekä muihin koneisiin ja laitteisiin liittyvän, ja me tuomme tiedot näkyviksi yhteen näkymään Fleet360-järjestelmäämme. Etsimme asiakkaillemme myös parhaat mahdolliset sopimukset niin ajoneuvojen rahoitukseen kuin päivittäisiin autoiluun liittyviin asioihin.

Fleetin palvelu pähkinänkuoressa​

Läpinäkyvyyttä yritysautoilun kuluihin

Fleet kokoaa yhteen kaikki yritysautoiluun liittyvät laskut. Jatkossa huolehdimme itse kaikesta yritysautoilun laskutukseen liittyvästä ja saat vain yhden kootun kuukausittaisen laskun.

Vihreämpi autokanta

Autamme löytämään ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja ajoneuvokantaan. Joustavilla sopimuksilla kantaa pystyy myös muokkaamaan tarpeen tullen.

Kustannussäästöjä

Kanssamme säästät jopa 20 % autoilun kuluissa. Etsimme sinulle parhaat sopimukset esimerkiksi autojen rahoitukseen ja päivittäisiin ajoneuvojen ylläpitoon liittyviin toimintoihin.

Työajan säästö

Ulkoistamalla autoiluun liittyvät asiat meille vapautat omien työntekijöidesi aikaa muuhun työhön.

Fleet360

Fleet360 on oma selkeä ohjelmistotyökalumme, jossa näet kokonaisnäkymän ajoneuvokannastasi ja sen kuluista.

Asiantunteva palvelu

Asiantuntijatiimimme palvelee niin sinua kuin työntekijöitäsi kaikkeen autoiluun liittyvässä. Työntekijöiden käytössä on oma Fleet Innovation -sovelluksemme.

Yhteistyömme alkaa maksuttomalla kartoituksella, jolla saadaan selville potentiaaliset kustannussäästöjen kohteet.

Tarpeissa uusi auto? Yritysleasing ainoa vaihtoehto?

Me Fleetillä emme ole rahoitusyhtiö, vaan me etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot ja sopimukset. Moni ajattelee, että ainoa oikea tapa hankkia yritykselle auto on auton leasing yritykselle ja tarkemmin sanottuna huoltoleasing. Näin ei kuitenkaan aina ole, vaan vaihtoehtoja on useita.

Vihreämpi autokanta avullamme

Yrityksillä ja organisaatioilla on entistä kunnianhimoisempia ympäristötavoitteita. Yksi yksinkertainen tapa vähentää yrityksen toiminnasta syntyviä päästöjä on uusia ajoneuvokanta päästöttömiin ajoneuvoihin. Me autamme tässä.

Dataohjattua päätöksentekoa

Moni yritys tai organisaatio on voinut joutua tekemään autoiluun liittyviä päätöksiä mututuntumalta, kun selkeää ja oikeaa dataa ei ole ollut olemassa kootusti. Fleetin ohjelmistotyökalu kuitenkin tarjoaa ajantasaista ja oikeaa dataa päätöksentekoon.

Julkisen sektorin palvelut

Erikoisalaamme on myös julkisen sektorin eri toimijoiden ajoneuvokannan hallinnointi. Olipa kyseessä kunta, kaupunki, hyvinvointialue tai muu julkinen yhteisö, me tuomme pöytään kokemuksemme julkisista kilpailutuksista ja näkemyksemme ajoneuvokannan hallinnoinnin parhaista käytänteistä.

Autopolitiikka kokoaa yhteen yritysesi autoilun pelisäännöt

Aina aloittaessamme uuden asiakkaan kanssa laadimme yhteistyössä organisaatiolle oman autopolitiikan tai autamme olemassa olevan autopolitiikan päivittämisessä. Autopolitiikka toimii niin johdon kuin työntekijöiden työkaluna yritysautoilua koskevassa päätöksenteossa sekä jokapäiväisessä auton käytössä.

Autopolitiikalla voidaan auttaa yritystä täyttämään tavoitteitaan esim. vihreän ajoneuvokannan suhteen tai kulujen pienentämisessä.

Kokemuksia meistä

”Koko konsernin tasolla yhteistyö Fleet Innovationin kanssa on ollut sen verran sujuvaa, että halusimme pyöräedunkin Fleetiltä.”

Linda Väisänen
Web specialist, Helkama Velox

”Lähdimme hakemaan helppoa ratkaisua, ja asiat olivat sujuneet todella hyvin Fleetin kanssa jo aiemmin. Saimme Fleetiltä parhaimmat käytännön vinkit aiheeseen, ja keskustelu on ollut hyvin avointa.”

Marit Telin
Henkilöstöjohtaja, Grano Group

”Sopimukseen voi tehdä helposti muutoksia, jos tilanteet sitä edellyttävät. Juuri helppous oli syy, miksi päädyin Fleet Innovationiin – kaikki autoiluun liittyvät asiat menevät yhden kumppanin kautta.”

Toni Kivinen

Maajohtaja, Aurora Innovation

Asiakkaitamme

Fleetillä yhdistyvät näkemys ja kokemus

Fleetin tarjoama palvelu on ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntijuutta, datan hyödyntämistä, asiakaspalvelua ja tulevaisuuteen katsovaa ennakointia. Fleetillä on takanaan pitkä kokemus toimialalta ja edessä selkeä näkemys yritysten ajoneuvokantojen kehityksen suunnasta. Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

FleetCare-tiimi välittää työntekijöistäsi

Asiakaspalvelumme FleetCare on erikoistunut hoitamaan visaisimmatkin pulmat, joita työntekijöillä voi olla työsuhdeautoihinsa tai ajamiinsa tuotantoautoihin liittyen. FleetCare-tiimimme palvelee joka päivä toimistoaikoina. Lisäksi käyttäjillä on käytössään Fleet Innovation -sovelluksemme, josta löytää vastauksia kysymyksiin milloin tahansa.

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä oheinen lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme seuraavaa askelta, joka on maksuton kartoitus nykytilanteesta.

Jutellaan lisää ajoneuvohallinnasta

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä