Yritysleasing-pakettiautot ja muut tuotantoautot

Fleet hallinnoi puolestasi koko ajoneuvokantasi

Fleetin kautta saat kaikki tarvitsemasi tuotantoautot yrityksellesi kustannustehokkaimmalla rahoitusmuodolla ja parhaimmalla sopimuksella. Fleet etsii tilanteeseesi sopivimmat ratkaisut ja ylläpitää koko ajoneuvokantaasi. Tarvitsitpa yritysleasing-pakettiautoa, pikkubussia tai omaan taseeseen ostettavia sähköhenkilöautoja, me etsimme sinulle parhaan kokonaisuuden.

Henkilöautot

Pakettiautot

Kevytkuorma-autot

Nosturit

Peräkärryt

Mönkijät jne.

Pakettiauton leasing yritykselle joustavasti

Pakettiauton leasing yritykselle on myös pientä alkupääomaa vaativa tapa hankkia tuotantoauto. Vaikka pakettiauto ei olisi yrityksen omassa taseessa, leasing-sopimukset mahdollistavat yleensä ajoneuvojen täydellisen räätälöinnin niin varustelujen kuin esimerkiksi teippausten suhteen.

Yhteistyömme alkaa maksuttomalla kartoituksella, jolla saadaan selville potentiaaliset kustannussäästöjen kohteet.

Pakettiauton huoltoleasing vai rahoitusleasing?

Jos yritykselle on selvää, että uusi pakettiauto halutaan hankkia leasingilla, kysymykseksi voi nousta: kumpi valita, pakettiauton huoltoleasing vai rahoitusleasing? Pakettiauton huoltoleasing sisältää ajoneuvojen huollot, rengaspalvelut ja monesti myös auton varustelun osana kokonaishintaa. Tieto kiinteästä vuokrahinnasta voi olla houkutteleva, sillä tuolloin ajoneuvon TCO-kustannukset vaikuttavat ennakoitavilta.

Suosittelemme tutustumaan kuitenkin myös pakettiauton rahoitusleasingiin yhtenä rahoitusvaihtoehtona. Fleetin avulla pakettiauton kokonaiskustannukset ovat ennakoitavia ja budjetoitavia – ja usein myös edullisemmat kuin pakettiauton huoltoleasing-sopimuksissa.

Katso, miten voimme auttaa rahoitusmuodon valinnassa.

Ajoneuvojen varustelut täysin tarpeidesi mukaan

Hankitaanpa ajoneuvo millä rahoitusmuodolla tahansa, on niiden varustelu yleensä yksi tärkeimpiä seikkoja ottaa huomioon. Meidän avullamme saat juuri tarvitsemasi varustelut tai lisäominaisuudet hankkimaasi ajoneuvoon. Jotta arkesi olisi mahdollisimman yksinkertaista!

Myös muiden koneiden hallinta Fleetin järjestelmästä

Kun yritys ulkoistaa tuotantoautojensa hallinnan Fleetille, se saa käyttöönsä Fleet360-järjestelmän, jossa saa kokonaisnäkymän kaikkiin ajoneuvoihin. Tuotanto- ja työsuhdeautojen lisäksi järjestelmässä voi hallinnoida yrityksen kaikkia muitakin ajettavia koneita ja ajamiseen liittyviä lisälaitteita, kuten peräkärryjä, ruohonleikkureita ja trailereita.

Yhteiskäytössä oleville ajoneuvoille ja laitteille voimme myös luoda ajanvarauskalenterin, josta yrityksen henkilökunta voi käydä varaamasta tarvitsemansa ajoneuvot tai laitteet tarvitseminaan aikoina.

Tutustu lisää Fleet360-järjestelmään ja sen mahdollisuuksiin.

Vihreä hyötyajoneuvojen kanta

Erikoisalaamme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita vihertämään ajoneuvokantaansa ja tätä kautta laskemaan kokonaispäästöjään. Meidän avullamme saat kustannustehokkaimmat sopimukset vähäpäästöisistä tai kokonaan päästöttömistä hyötyajoneuvoista – polttoainetyypistä riippumatta.

Lue lisää, miten tuemme asiakkaidemme vihreää siirtymää.

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä oheinen lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme seuraavaa askelta, joka on maksuton kartoitus nykytilanteesta.

Jutellaan lisää ajoneuvohallinnasta

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä