Ajoneuvohallinta tehokkaasti dataan perustuen

Fleet360-järjestelmä kokoaa kaikki tiedot yhteen

Fleetin palvelun kulmakivi on sen oma ajoneuvojen hallintajärjestelmä Fleet360. Järjestelmä näyttää nimensä mukaisesti 360-näkymän koko ajoneuvokantaan esimerkiksi halutulta ajanjaksolta. Tarjoamme asiakkaillemme aina käyttäjäkoulutuksen järjestelmän käyttöönoton yhteydessä.

Tätä on Fleet360

Koostettua tietoa

Fleet360 kokoaa ja jäsentelee erilaisia tietoja haluttuihin näkymiin. Esimerkiksi ajoneuvokannan kaikki kulut, ajoneuvojen polttoaineiden laadut ja päästöt valitulta ajalta.

Integraatiot muihin laitteisiin ja rajapintoihin

Jos autossa on käytössä esimerkiksi GPS-seurantalaite, se on mahdollista integroida Fleet360:een. Myös autoliikkeet voivat tarvittaessa syöttää tietoja järjestelmään rajapintojensa kautta.

Yksityiskohtaista tietoa

Järjestelmästä saa myös hyvin yksityiskohtaista tietoa aina yhden ajoneuvon tai kuljettajan tasolla. Kulunäkymästä saa myös eroteltua kaikki ajoneuvohallintaan liittyvät kulut omille riveilleen.

Myös muiden laitteiden hallinnointi

Fleet360-järjestelmään voi tuoda hallinnoitavaksi myös muita yrityksen käytössä olevia laitteita ja koneita, kuten ruohonleikkureita ja peräkärryjä.

Tietojen vienti Exceliin

Järjestelmän tietoja saa vietyä rivitasolla ja jäsenneltyinä kokonaisuuksina Excel-tiedostoina. Järjestelmästä voi lähettää tiedot myös suoraan viestillä halutulle vastaanottajalle.

Varauskalenteri yhteiskäyttöautoihin ja -koneisiin

Jos yrityksellä on ajoneuvoja tai muita koneita yhteiskäytössä, näiden hallintaan on mahdollista hankkia helppokäyttöinen varauskalenteri.

TCO-kustannukset yhdestä järjestelmästä

Tarjoamme Fleet360-järjestelmän automaattisesti kaikkien ajoneuvohallinnan asiakkaillemme. Kokoamme yhteistyön aluksi kaikki autoiluun liittyvät tiedot ja sopimukset ja ajamme ne järjestelmään. Lopulta saat kuukausittain enää yhden laskun kaikista autoiluun liittyvistä kuluista. Samalla saat yhteen näkymään yrityksesi ajoneuvojen TCO-kokonaiskustannukset.

Kulupoikkeamat nopeasti kiinni

Yksi Fleet360-järjestelmän eduista on sen ketteryys päästä mahdollisten kulupoikkeamien jäljille. Jos autoilun kulut poikkeavat budjetista, lähdemme selvittämään sen juurisyytä. Järjestelmästä on mahdollista nähdä myös rivikohtaisesti kaikki ajoneuvohallinnan kulut.

Dataohjattua päätöksentekoa

Kun yrityksellä tai organisaatiolla on tarve päivittää ajoneuvokantaansa, Fleet360-järjestelmän avulla päätöksiä on helpompi tehdä dataohjatusti. Järjestelmästä saa vertailukelpoista historiatietoa esimerkiksi tietyllä polttoainelaadulla kulkevien ajoneuvojen kuluista. Lisäksi esimerkiksi eri ajoneuvojen merkkejä ja vuosimalleja voi verrata keskenään.

Monipuoliset filtterit ja muistutukset

Järjestelmän näkymissä voi filtteröidä tietoja monilla eri tavoilla. Näin käyttäjä saa näkyville juuri häntä kiinnostavat tiedot. Filttereitä voi myös tallentaa tulevaa käyttöä varten.

Järjestelmään saa myös erilaisia muistutuksia eri parametreille. Myös asiakaspalvelumme seuraa hälytyksiä, jotta se pystyy muistuttamaan ajallaan käyttäjiä esimerkiksi edessä olevasta katsastustarpeesta.

Käyttäjille Fleet Innovation -sovellus ja QR-koodit

Käyttäjille olemme luoneet sovelluskaupasta ladattavan Fleet Innovation -sovelluksen. Sillä käyttäjä voi hoitaa kaiken päivittäisen autoiluun liittyvän toiminnan. Hän saa sovelluksesta myös tietoa ongelmatilanteisiin, miten toimia.

Jos käyttäjältä edellytetään auton käyttöön liittyviä kirjaustoimia, näitä varten käyttäjille voidaan luoda QR-koodit, jotka ovat näkyvillä esimerkiksi auton kojelaudassa. Lisäksi muun muassa vahinkoilmoitusten tekoon käyttäjille voidaan luoda omat QR-koodit.

Lue artikkeleitamme

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä oheinen lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme seuraavaa askelta, joka on maksuton kartoitus nykytilanteesta.

Jutellaan lisää ajoneuvohallinnasta

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä