LSK säästää aikaa ja kuluja keskittämällä autojensa hallinnan Fleetille.

Talo-ja teollisuustekniikan yrityksellä LSK:lla on sekä työsuhdeautoja että hyötyajoneuvoja. Suurimman osan autoista yritys omistaa itse, osa on huoltoleasingilla. Yrityksen koko autokanta on Fleet Innovationin hoivissa.

Lahtelaisen talo- ja teollisuustekniikan yrityksellä LSK Group Oy:llä on käytössään yhteensä yli kolmekymmentä ajoneuvoa. Toimitusjohtaja Perttu Ryynänen kuvaa LSK:n autoilun tarvetta varsin normaaliksi yritysautoiluksi.

– Yhtäältä on työsuhdeautoja, toisaalta on bisnekselle kriittisen tärkeitä hyötyajoneuvoja, joilla on keskeinen rooli itse työn suorittamiselle, Ryynänen luonnehtii.

Vähemmän autojen hallinnointiin liittyvää työtä

LSK alkoi yhteistyöhön Fleet Innovationin kanssa, koska yritys halusi vähentää autojen hallinnointiin liittyvää työmäärää.

– Fleet hoitaa kaiken autoihin liittyvän työn ja raportoinnin, me keskitymme omaan bisnekseemme, Ryynänen toteaa.

Autojen käyttöä ja pitoaikaa pyritään optimoimaan autokohtaisesti, joten parhaaksi ja joustavimmaksi ratkaisuksi on yleensä osoittautunut autojen omistaminen. Toisaalta joissain kohdin optimointi saattaa puoltaa myös leasing-ratkaisun käyttöä.

– Omistamalla emme sitoudu tiettyihin kilometrimääriin ja vuokra-aikoihin. Autojen käyttötarve vaihtelee paljon, joten tämä on meille luontevin vaihtoehto eritoten kustannusnäkökulmasta, Ryynänen toteaa.

LSK on vuonna 1930 perustettu lahtelainen talo –ja teollisuustekniikan kokonaisratkaisuja ja -palveluita tuottava perheyritys, joka työllistää 270 henkilöä 9 eri paikkakunnalla. www.lsk.fi

Ajankohtaista