Sähköautoilu tukee Aurora Innovationin arvoja

Aurora Innovationin autopolitiikan mukaan kaikkien yrityksen autojen tulee olla sähköautoja.

Terveydenhuollon asiakaspalveluratkaisuihin erikoistunut Aurora Innovation helpottaa asiakkaan ja terveydenhuollon yksikön välistä viestintää tarjoamallaan takaisinsoittojärjestelmällä. Yritys haluaa tuoda arvojaan näkyväksi myös muilla keinoin, kuten sähköautoilulla. 

Aurora Innovation Oy on terveydenhuollon pilvipohjaisiin ratkaisuihin keskittynyt yritys. 

–Tarjoamme TeleQ-nimistä takaisinsoittopalvelua, jota käyttää noin 13 000 lääkäriä ja sairaanhoitajaa ympäri Suomen. Se helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten arkea ja vähentää heidän työtaakkaansa, kuvailee yrityksen maajohtaja Toni Kivinen.

Sähköauto tärkeä osa yrityksen arvoja

Aurora Innovationilla on yksi työsuhdeauto Fleet Innovationin kautta, joka on Toni Kivisen käytössä.

– Ajan autoa pääasiassa työajossa, mutta se on itselleni myös autoetu, eli vapaa-ajan ajoa tulee myös jonkin verran. Suurin osa ajosta on kuitenkin työajoa.

Aurora Innovationin sisäisen autopolitiikan mukaan työntekijöillä pitää olla täyssähköauto.

– Koemme, että luomme palveluillamme selkeästi arvoa terveydenhuoltoon. Se on tärkeä asia yhteiskunnallisesti. Haluamme myös muilla toiminnoillamme edistää arvojemme toteutumista, ja sähköautolla ajaminen on juuri tällaista toimintaa.

– Tiedämme kaikki, että autokannan pitäisi sähköistyä nopeammin, mitä se tällä hetkellä ei tee.

Fleet Innovationilta asiantuntemusta sähköautoiluun liittyen

Ennen yhteistyösopimusta Fleet Innovationin kanssa Toni Kivinen kartoitti erilaisia vaihtoehtoja työsuhdeautolle. Aiempien työpaikkojen kautta hänellä oli kokemusta leasingyhtiöistä. Fleet Innovationin rahoitusleasing-malli oli kuitenkin kustannustehokkaampana houkutteleva.

"Sopimukseen voi tehdä helposti muutoksia, jos tilanteet sitä edellyttävät. Juuri helppous oli syy, miksi päädyin Fleet Innovationiin – kaikki autoiluun liittyvät asiat menevät yhden kumppanin kautta."
Toni Kivinen
Maajohtaja, Aurora Innovation Oy

Fleet Innovation on tarjonnut paljon omaa asiantuntemustaan myös juuri sähköautoiluun liittyen.

– Sähköautoilu on kuitenkin verrattain uusi asia, ja olen saanut tukea muun muassa siihen, millaisia auton latausmahdollisuuksia kannattaa hyödyntää.

Kumppanuusverkosto apuna

Kivinen nostaa esille myös Fleet Innovationin kautta käytössä olevan laajan kumppanuusverkoston auton huoltoihin liittyen.

– Tätäkin olen päässyt vuoden aikana käyttämään, Kivinen sanoo. Se on toiminut hyvin, ja asiat on saanut nopeasti hoidettua.

Toni Kivisen mukaan yhteistyö Fleet Innovationin kanssa on sujunut todella hyvin alusta asti. Fleet Innovation on hoitanut kaiken.

Kävin koeajamassa auton ja laitoin Fleet Innovationille siitä tiedot. He kilpailuttivat auton, ja siitä saatiin vielä lisäalennusta itse saamaani tarjoukseen.

– Minulle on tärkeää, että latauslaskutus menee myös Fleet Innovationin kautta. Heiltä olen saanut hyödyllistä tietoa, mitä latausverkostoa kannattaa käyttää ja mikä latausverkosto ylipäätään mahdollistaa yrityslaskutuksen.

Myös asiointi matalalla kynnyksellä saa kiitosta Kiviseltä. Fleet Innovationilla on oma yhteyshenkilö, jolle voi soittaa koska vain ja kysyä autoon liittyvistä asioista.

Kiinnostaako sinuakin yrityksesi autoilun hallinnoinnin ulkoistaminen?

Varaa aika ajanvarauskalenteristamme 15 minuutin etätapaamiseen. Laskemme sinulle samassa, kuinka paljon yrityksesi voi säästää autoilun kustannuksissa.

Ajankohtaista