Fleet testaa: MG Marvel R

MG Marvel R on uusi täyssähköinen crossover Suomen markkinoilla.

MG Marvel R – agressiivisesti hinnoiteltu täyssähköinen katumaasturi

Saimme Fleetille koeajoon Suomen markkinan uuden tulokkaan, täyssähköisen MG Marvel R crossoverin. MG Marvel R on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille.

Koeajamamme auto on etuvetoinen, ja auton ominaisuuksiin kuuluu muun muassa 201 hevosvoiman sähkömoottori, joka mahdollistaa nopean kiihtyvyyden ja hyvän suorituskyvyn.

Auton akusto näytti kesäajan koeajoissa 445 km ajomatkan kantamaa yhdellä latauksella, mikä on hyvä lukema arkikäytössä.

Laajat ominaisuudet ja arvokas ilme

Auton sisätilat ovat tilavat ja modernit, ja sen varusteluun kuuluu muun muassa digitaalinen kojelauta ja laaja valikoima turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä.

Vakiona mukana tuleva nahkaverhoilu ja ylipäätään muovien korvaaminen tyylikkäämmillä ratkaisulla kautta linjan luo hintatasoaan arvokkaamman vaikutelman.

Lisäksi iso panoraamakattoluukku sai aikaan perheen pienimmiltä innokkaita kiljahduksia.

Tilaa matkustajille, tavaroille vähemmän

MG Marvel R:n ulkonäkö on tyylikäs ja moderni, ja sisätiloissa etenkin etumatkustajille tilaa on runsaasti. Takapenkeille mahtuu hyvin kolme, mutta tavaratila jättää toivomisen varaa.

Ulkomitoiltaan Marvel R vastaa Skoda Enyaqin kokoa mutta häviää tavaratilassa. Kuitenkin etutavaratila, eli niin kutsuttu frunk, on vaikuttavan iso – 150 l – ja kompensoi takakontin pienuutta.

Useat arvostelut autosta ovat olleet positiivisia, ja sen hinta on kilpailukykyinen muihin sähköautoihin verrattuna. Joissakin arvosteluissa on kuitenkin mainittu, että auton ohjaus voisi olla hieman tarkempi ja että takapenkillä saattaa olla hieman ahdasta pitkille matkoille.

Koeajettuna alakouluikäisten lapsiperheessä ei tällaista ”ongelmaa” havaittu, mutta jos mukana on paljon harrastevälineitä tai aikuisia, on auto kuin auto nopeasti jo ahtaan puoleinen.

Kokonaisuutena MG Marvel R on lupaava vaihtoehto sähköautoa harkitseville, jotka etsivät tilavaa, kilpailukykyisesti hinnoiteltua ja suorituskykyistä crossover-mallia.

Fleetille yksi meni heti tilaukseen, ja autoja onkin jutun julkaisuaikaan saatavilla nopeaan toimitukseen vielä innokkaimmille muutamissa viikoissa.

Ajankohtaista