Miten hankin työsuhdepyörän verkkokaupasta? – Esimerkkinä Cycli

Fleet ja Cycli yhteistyöhön.

Pyörien verkkokaupoissa valikoimat voivat olla laajemmat kuin kivijalkaliikkeessä, etenkin erikoispyörien kohdalla. Myös pienellä paikkakunnalla asuville saattaa verkkokauppa olla se vaivattomin vaihtoehto työsuhdepyörän hankintaan.

Verkkokaupasta tilaaminen voi houkuttaa mutta samalla kuitenkin mietityttää – miten tilaan sopivan pyörän ilman koeajoa? Lue FleetBiken ja kumppanimme Cyclin vinkit.

Mistä lähteä liikkeelle?

Alkuun saa suunnan omalle pyörähankinnalleen, kun miettii, minkä tyyppisen pyörän haluaa. Olisiko uusi pyörä sähköavusteinen vai pelkällä lihasvoimalla kulkeva? Entä missä tulet ajamaan pyörän kanssa eniten?

Jos ajat asvaltoitua pyörätietä töihin kuusi kilometriä per suunta, perinteinen city- tai hybridipyörä voi olla hyvä ratkaisu.

Jos taas haluat pyörän maantieajoon, soratielle tai maastoon, kannattaa tutkailla näille alustoille soveltuvaa pyörää.

Lue lisää pyörätyypeistä Cyclin sivuilta.

Oikeankokoisen pyörän valinta

Pyörät ovat erikokoisia rungoltaan. Myös renkaat ovat erikokoisia eri malleissa. Rungon koko valitaan oman pituuden ja jalkojen pituuden mukaan.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon oma paino; mitä enemmän pyöräilijällä on painoa, sitä vahvarunkoisempi pyörä kannattaa hankkia, esim. teräsrunkoinen.

Pyörien koot vaihtelevat valmistajittain ja malleittain, joten oikea koko täytyy selvittää erikseen jokaisen pyörän kohdalla.

Cyclin verkkokaupassa jokaisen pyörän tuotesivulta löytyy pyörän kokotaulukko.

Cyclin pyörien tuotetiedoissa löytyy aina kokotaulukko.
Pyörien kokotaulukko voi olla aina erilainen eri merkeillä ja malleilla.

Sopivan hintaisen pyörän valinta

Cycli ohjeistaa, että pyörään sijoitettavan summan kannattaa olla linjassa pyörän käyttötarkoituksen kanssa. Toisin sanoen edulliset pyörät soveltuvat hyvin satunnaiseen ja kevyeen käyttöön.

Jos pyörä on kuitenkin käytössä päivittäin tai olet hankkimassa pyörää harrastuskäyttöön, kannattaa pyörän laatuun panostaa hieman enemmän.

Laadukasta pyörää on mukava ajaa, se kestää kulutusta ja on hyvin huollettavissa.

Hintaan täytyy muistaa myös sisällyttää varusteet, jotka haluaa uuteen pyörään. Näitä ovat esimerkiksi eri polkimet ja satula kuin mitä oletuksena pyörässä, lamppu ja kypärä.

Lue, mitä varusteita pyörän hankintahintaan voi sisällyttää.

Kun olet rajannut vaihtoehtojasi, voit vielä varmuuden vuoksi googlettaa kokemuksia kyseisestä pyörästä/merkistä.

Kassalle työsuhdepyörän kanssa verkkokaupassa

FleetBike-työsuhdepyörän voi hankkia mistä vain kotimaisesta pyöräliikkeestä, joka hyväksyy FleetBiken laskutuskäytännöt.

Joillain suuremmilla verkkokaupoilla (Cycli, Intersport, Bikeshop.fi) on jo verkkokaupassaan suora lomake, jossa ilmoitetaan työsuhdepyöräedun tarjoaja. Tällöin pyöräilijä voi suoraan tilata pyörän netistä.

Työsuhdepyörän tilaus on helppoa Cyclin verkkokaupassa.
Cyclin verkkokaupassa annetaan suoraan FleetBiken tiedot, ja tilauksen voi tehdä saman tien.

Eri liikkeillä on kuitenkin aina omat käytäntönsä. Esimerkiksi XXL ohjeistaa olemaan yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa ennen tilausta ja Verkkokauppa.com edellyttää, että työsuhdepyöräedun tarjoaja tekee tilauksen asiakkaalle, kun asiakas on ilmoittanut edun tarjoajalle haluamansa pyörämallin.

Täältä löydät tarkat ohjeet työsuhdepyörän tilaamiseen Cyclin verkkokaupasta.

Pyörän toimitus

Kun pyörä on tilattu, hakee pyörämyyjä laskutuslupaa FleetBikeltä. Tässä kestää yleensä parisen päivää, mutta kiireaikana voivat jonot olla pidempiäkin.

Kun pyörämyyjä on saanut laskutusluvan, hän kokoaa ja pakkaa pyörän lähetysvalmiiksi ja lähettää sen kuljetuskumppaninsa avulla.

Cyclillä pyörät saadaan nopeasti kuntoon ja lähetysvalmiiksi. Cyclin kokonaiset ja valmiiksi kootut pyörät toimitetaan Postin kotiinkuljetuksella.

Välillä pyöriin valittuja osia tai lisävarusteita voi sijaita Cyclin eri paikkakuntien liikkeissä kuin mistä itse pyörä lähtee. Jos osa on sellainen, ettei sitä kiinnitetä kiinteästi pyörään (esim. polkimet, lamppu, kypärä, pumppu), pyörä ja osat voivat tulla eri paketeissa. Tästä tulee kuitenkin erillinen tieto tilaajalle.

Cyclin pyörä on pakattu innovatiiviseen pahvilaatikkoon, josta pyörän saa talutettua ulos pystyasennossa.

Pyörä on ajovalmis, kunhan tanko on käännetty oikein päin ja polkimet asennettu paikoilleen.

Cyclin pakkauksesta on helppo taluttaa pyörä ulos.
Cyclin omasta kuljetuslaatikosta on pyörä helppo saada ulos ilman nostelua.

Verkkokaupasta hankitun pyörän huolto

Yleisesti ottaen pyöriä voi huollattaa aina muillakin tahoilla kuin siinä liikkeessä, mistä se on ostettu.

Jotkut pyörämerkit kuitenkin suosittelevat osaavia merkkihuoltoja.

Cycli kannustaa huollattamaan pyörän paikallisessa pyörähuollossa, vaikka pyörä olisikin hankittu heiltä. Cycliltä voi aina kysyä, mihin huoltopaikkaan pyörä kannattaisi viedä, ja he ohjaavat kysyjät lähimpään ammattimaiseen pyörähuoltoon.

Cycli alleviivaa, että kyseessä on heidän puoleltaan aina suositus, eikä heillä ole kumppanisopimuksia muiden liikkeiden kanssa.

FleetBike 💙 Cycli

Cycli on yksi FleetBiken täysin kotimaisista kumppaneista, jota voimme suositella lämpimästi.

Cyclin asiakaspalvelu palvelee pyörän hankkijoita asiantuntemuksella hankinnan joka vaiheissa sekä oston jälkeenkin.

Cyclin toimitukset ovat todistetusti varmoja ja nopeita, ja kommunikaatio FleetBiken ja Cyclin välillä pelaa tehokkaasti.

Tutustu alta lisää Cyclin tarjontaan!👇

Ajankohtaista