Käytetty työsuhdepyörä uuteen kiertoon Velobella

Käytetty työsuhdepyörä on mahdollista hankkia FleetBike-työsuhdepyöräksi Velobelta.

FleetBike on aloittanut yhteistyön käytettyjä sähköpyöriä myyvän Veloben kanssa. Nyt FleetBike-pyöräilijöillä on mahdollisuus hankkia käytetty työsuhdepyörä uuteen verrattuna edullisemmin Veloben kautta. Lisäksi FleetBikelle palautuneet sähköiset työsuhdepyörät pääsevät uuteen kiertoon.

Kaikki työsuhdepyörät eivät päädy pyörän alun perin hankkineelle

Kaikki FleetBike-työsuhdepyörän hankkineet eivät suinkaan halua lunastaa pyörää sopimuskauden päätteeksi itselleen, jolloin pyörä palautuu Fleetille.

Välillä pyöriä palautuu myös hyvin vähillä kilometreillä ajettuina ennen sopimuskauden päättymistä.

Yksi suosituimpia työsuhdepyörätyyppejä on sähköpyörä, joita palautuu säännöllisin väliajoin. FleetBike onkin aloittanut yhteistyön Veloben kanssa, joka huoltaa ja kunnostaa käytettyjä sähköpyöriä ja myy niitä eteenpäin.

Näin FleetBike saa kiertoon sille palautuneet täysin hyväkuntoiset ja laadukkaat sähköpyörät. Ja FleetBike-pyöräilijöillä on mahdollisuus hankkia itselleen käytetty työsuhdepyörä.

Lue lisää FleetBike-pyörien lunastuksesta.

Velobe on turvallinen vaihtoehto käytetyn sähköpyörän hankintaan

Velobe on Helkaman operoima pyöräkauppa, joka keskittyy ainoastaan käytettyjen sähköpyörien myyntiin.

Veloben kanssa asiointi onkin turvallista sekä myyjälle että ostajalle. Pyörien alkuperä on ostohetkellä todennettu, jolloin pyörän uuden ostajan ei tarvitse huolehtia pyörän omistajuussuhteista.

Myyjien taas ei tarvitse pelätä mahdollisia epäselvyyksiä myynnin jälkeen, jos esimerkiksi pyörän akkuun tulee jokin vika.

Velobe hankkii ainoastaan pyöriä, joiden vuosimalli on vähintään 2019 ja joissa on käytetty Boschin tai Shimanon sähkötekniikkaa. Näin varmistetaan pyörien laatu.

Myös itse pyörät ovat turvallisia, sillä ammattimekaanikot käyvät Veloben kaikki pyörät läpi ennen kuin ne päätyvät myyntiin. Kaikille pyörille on myönnetty 12 kuukauden takuu.

Käytetty sähköpyörä on aina ekologisempi vaihtoehto uuteen verrattuna. Huollettuna käytetty sähköpyörä on pitkäikäinen ja toimintavarma, ja siitä on iloa moniksi vuosiksi uudelle omistajalle tai työsuhdepyöräilijälle.

Laadukkaampi pyörä edullisemmin

Monelle yksi syy hankkia käytetty työsuhdepyörä on, että sen saa edullisemmin kuin uuden. Näin ollen budjetti joustaa paremmin laadukkaamman pyörän hankintaan tai runsaamman varustelun hankintaan.

Samalla hinnalla saa siis hieman enemmän.

Etenkin vähän ajetuissa pyörissä säästää myöskin huoltojen osalta, kun ei itse tarvitse maksaa ensihuollosta, vaan se on tehty automaattisesti Veloben myymissä pyörissä.

Itse pyörien lisäksi Velobelta voi hankkia varusteita työsuhdepyörään samalla tavalla kuin uuteenkin pyörään. Haluamansa varusteet voi valita Helkaman Tammiston liikkeestä tai Helkaman verkkokaupasta baiks.fi ja ilmoittaa ne pyörätilauksen yhteydessä.

Miten hankkia työsuhdepyörä Velobelta?

Toistaiseksi työsuhdepyörän voi hankkia Velobelta ottamalla heidän asiakaspalveluunsa yhteyttä.

Voit selata pyöriä verkkokaupasta ja käydä koeajamassakin kiinnostavan mallin paikan päällä Veloben varastomyymälässä Vantaalla.

Veloben verkkokaupassa jokaisen pyörän tuotesivulla lukee, onko pyörä mahdollista hankkia työsuhdepyöräksi.

Kun olet löytänyt sopivan, voit lähettää pyörän tiedot Velobelle. Lähetä samalla myös tiedot varusteista, jotka haluat sisällyttää työsuhdepyörään.

Tämän jälkeen Velobe hoitaa pyörän hankintaan liittyvän prosessin FleetBiken kanssa.

Pyörän valmistuttua se voidaan joko postittaa sinulle veloituksetta tai voit tulla hakemaan sen Vantaalta.

Selaa Veloben pyöriä.

Eikö työpaikkasi tarjoa vielä työsuhdepyöräetua

Ajankohtaista