Työsuhdepyörä – kokemuksia käyttäjiltä

Työsuhdepyörä, kokemuksia edusta suoraan käyttäjiltä.

Työsuhdepyörä on loistava tapa hankkia uusi, monesti hieman kalliimpi ja parempi pyörä. Olemme koonneet yhteen asiakkaidemme työsuhdepyörä-kokemuksia.

Osalle työsuhdepyörä on ainoa käytössä oleva pyörä, osalle taas toinen tai kolmas. Osa käyttää työsuhdepyörää työmatka-ajoon, osa taas harrastukseen.

Lue siis lisää FleetBike-pyöräilijöiden kokemuksia työsuhdepyörästä ja ehkä innostut itsekin!

 

”Kun hankin kunnon pyörän, sitä vain hurahti siihen hommaan”

Kuulin alun perin työkaveriltani, että tällainen etu on olemassa, ja aloin selvitellä asiaa. Olin muutenkin hankkimassa uutta polkupyörää, ja työsuhdepyörä vaikutti edullisemmalta ja huolettomammalta tavalta hankkia pyörä. Oli melko selvää, että otan pyörän sitä kautta.

Hankintaprosessi oli yllättävän helppo. Pyöräliikkeessä hoidettiin periaatteessa koko homma Fleetin kautta. Minun itseni piti käydä ainoastaan valitsemassa pyörä ja hakea se viikon päästä.

Olin päättänyt jo valmiiksi mallin, jonka suunnittelin hankkivani muutenkin. Käytän sitä lähinnä maastopyöräilyssä. Minulla on useampi muukin pyörä, ja toimistolle mennessäni poljen matkan toisella pyörälläni.

Suosittelen työsuhdepyörää muillekin. Se on helppo tapa saada hyvä pyörä, ja se madaltaa kynnystä hankinnalle. Jos pyörän ostaa itse, moni ei ehkä kerralla panosta siihen niin isosti. Kun kerralla kuitenkin hankkii kunnon pyörän, voi helpommin innostua pyöräilystä ja ottaa sen harrastukseksi. Itsellenikin kävi niin. En oikein tykännyt pyöräilystä aiemmin ja koin sen vastenmielisenä. Kun hankin kunnon pyörän, sitä vain hurahti siihen hommaan.

Ville Kouva, Mitta Oy

Työsuhdepyörä - kokemuksia käyttäjiltä.

”Työsuhdepyöräetu madalsi kynnystä hankkia parempi pyörä”

Työsuhdepyöräetu on hieman kuin firman tukema osamaksutapa, jolla pyörän saa edullisemmin kuin jos olisi itse hankkinut sen suoraan. Se on myös huoleton tapa saada uusi pyörä, ja työsuhde-etu sitouttaa työnantajayritykseen.

Jos työ- ja kotitilanne sallivat, pyrin menemään pyörällä töihin. Kesällä suunnitelmissa on myös tehdä yönyliretkiä. Itselläni on jo parit pyörälaukut olemassa tätä varten.

Työsuhdepyöräetu madalsi kynnystä hankkia parempi pyörä. Olisin muuten luultavasti ostanut pyörän samasta malliperheestä mutta heikommilla osilla. Työsuhdepyöräetu mahdollistaakin laadukkaan pyörän hankkimisen edullisemmin sekä helposti ja huolettomasti.

Esa Parkko, Fortum Power & Heat Oy

 

”Kaikki pyöräni ovat hiukan eri käyttötarkoitukseen”

Minulla on ennestään sähkömaastopyörä ja toinen polkupyörä, mutta olin pohtinut jo jonkin aikaa kolmannen pyörän ostamista. Halusin pyörän olevan tavallinen fatbike eli pyörä, jossa on paksut renkaat. FleetBiken esittelyn jälkeen uusi pyörä tuli nopeasti hankittua ja käyttöön.

Vaikka pyöräilin aiemminkin paljon, niin voin sanoa, että pyöräilyni on vain lisääntynyt työsuhdepyörän myötä. Uusi fatbike mahdollistaa erilaisissa maastoissa pyöräilyn. Kaikki pyöräni ovat hiukan eri käyttötarkoitukseen.

Saku Hyttinen, Helkama Bica

Kokemuksia työsuhdepyöristä. Mikä on oma motivaatiosi hankkia työsuhdepyörä?

”Kunto on kasvanut ja massa on muuttanut muotoaan”

Olen pyöräillyt keväästä alkaen työmatkat kotoa Helsingistä työpisteeseeni Vantaalle, jonne on matkaa 15 kilometriä suuntaansa. Lisäksi vierailen säännönmukaisesti pyöräillen muissa vastuullani olevissa kuudessa yksikössä. Matka taittuu pyörällä lähes yhtä nopeasti kuin autolla, ja lisäksi pyörällä saa huomaamattaan puolentoista tunnin treenin joka päivä. Kunto on kasvanut ja massa on muuttanut muotoaan.

Toni Huhta, Ahlsell Oy

Lisää kokemuksia työsuhdepyörästä löydät referensseistämme, myös työnantajan näkökulmasta.

Haluatko tietää lisää työsuhdpyörästä? Tutustu FleetBike-pyöräetuun.

Ajankohtaista