Työsuhdeauto millä tahansa rahoitusmuodolla

Autamme löytämään parhaat sopimukset ja hoidamme hallinnoinnin

Jos yrityksesi toimintaan kuuluu paljon tien päällä kulkemista, voi kilometrikorvausten sijaan tulla kannattavammaksi tarjota työntekijöille työsuhdeauto. Ulkoistamalla työsuhdeautojen hallinnoinnin meille säästyt kaikelta niiden teettämältä työltä. Asiantuntijuutemme avulla säästät myös kustannuksissa.

Työsuhdeauto – käyttöetu vai vapaa autoetu?

Työntekijöille voi tarjota työsuhdeauton käyttöetuna tai vapaana autoetuna. Käyttöedussa työntekijä vastaa itse ajoneuvon käyttöön liittyvistä kuluista, kuten polttoaineista, vakuutuksesta, huolloista ja renkaista. Vapaassa käyttöedussa taas työnantaja vastaa kaikista työsuhdeautoihin liittyvistä kustannuksista.

Yhteistyömme alkaa maksuttomalla kartoituksella, jolla saadaan selville potentiaaliset kustannussäästöjen kohteet.

Sähköauto työsuhdeautona pienentää ajoneuvokannan päästöjä

Nykyisin yhä useampi yritys valitsee työsuhdeautoiksi sähköautoja. Sähköauto työsuhdeautona pienentääkin yrityksen toiminnasta syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Ja tällä taas voi olla positiivinen vaikutus esimerkiksi yrityksen ESG-raportointiin.

Hankintaan ja hallinnointiin liittyvien palvelujen lisäksi tarjoamme kattavaa päästöraporttia yrityksen tai organisaation ajoneuvokannan hiilidioksidipäästöistä.

Lue lisää, miten autamme yrityksiä vihreämpään autoiluun.

Pelisäännöt selviksi autopolitiikalla

Se, millä ehdoilla ja tavoilla yritys tarjoaa työsuhdeautoja työntekijöilleen, määritellään yrityksen autopolitiikassa. Heti yhteistyön aluksi luomme yrityksellesi autopolitiikan, jossa otamme huomioon toiveesi ja tavoitteesi. Tähän voi sisältyä esimerkiksi vaatimus, että yrityksen työsuhdeautojen tulee olla sähköautoja.

Työntekijöidesi kysymyksiin vastaamme me

Kun ulkoistat työsuhdeautojesi hallinnan meille, me Fleetillä olemme jatkossa taho, jolta työntekijäsi voivat kysyä mitä tahansa työsuhdeautoihinsa liittyvää. Tällöin siis vapautat yrityksesi sisäisiä resursseja muuhun, kun me hoidamme ajoneuvoihin liittyvät päivittäiset ja juoksevat asiat.
Pidämme säännöllisiä, vähintään vuosittaisia tapaamisia, jolloin käymme läpi tarvittavat työsuhdeautoihin liittyvät menneet ja tulevat asiat. Mutta arkisissa asioissa työntekijöitäsi palvelee FleetCare-tiimimme sekä Fleet Innovation -sovelluksemme.

Kokonaisnäkymä ajoneuvoihin ja niiden kuluihin Fleet360-järjestelmästä

Palveluumme sisältyy aina oman Fleet360-järjestelmämme käyttöönotto. Siinä näet kokonaisnäkymän yrityksen kaikista ajoneuvoista; niiden tekniset tiedot, kulut ja historiatiedot. Järjestelmästä saa erilaisia näkymiä ja filtteröintejä juuri tarvitsemiinsa tietoihin. Tai vaikka koko vuoden laskut erikseen riveillä Excel-tiedostoon.

Jatkossa voitkin tehdä työsuhdeautoihin liittyviä päätöksiä paremmin täsmälliseen dataan perustuen.

Tutustu tarkemmin, miten voimme auttaa dataohjatussa päätöksenteossa.

Kokemuksia meistä

”Koko konsernin tasolla yhteistyö Fleet Innovationin kanssa on ollut sen verran sujuvaa, että halusimme pyöräedunkin Fleetiltä.”

Linda Väisänen
Web specialist, Helkama Velox

”Lähdimme hakemaan helppoa ratkaisua, ja asiat olivat sujuneet todella hyvin Fleetin kanssa jo aiemmin. Saimme Fleetiltä parhaimmat käytännön vinkit aiheeseen, ja keskustelu on ollut hyvin avointa.”

Marit Telin
Henkilöstöjohtaja, Grano Group

”Sopimukseen voi tehdä helposti muutoksia, jos tilanteet sitä edellyttävät. Juuri helppous oli syy, miksi päädyin Fleet Innovationiin – kaikki autoiluun liittyvät asiat menevät yhden kumppanin kautta.”

Toni Kivinen

Maajohtaja, Aurora Innovation

Asiakkaitamme

Fleetillä yhdistyvät näkemys ja kokemus

Fleetin tarjoama palvelu on ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntijuutta, datan hyödyntämistä, asiakaspalvelua ja tulevaisuuteen katsovaa ennakointia. Fleetillä on takanaan pitkä kokemus toimialalta ja edessä selkeä näkemys yritysten ajoneuvokantojen kehityksen suunnasta. Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä oheinen lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme seuraavaa askelta, joka on maksuton kartoitus nykytilanteesta.

Jutellaan lisää ajoneuvohallinnasta

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä