Miten toimia vahinkotilanteissa?

Ota vahingoissa ja kolareissa yhteys suoraan Autoklinikkaan

Aina kun autoillessa sattuu liikennevahinko, auton käyttäjän tulee tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Olipa kyse peräänajosta, peurakolarista tai parkkipaikalla sattuneesta auton vahingosta.

Epäselvissä tilanteissa on hyvä kutsua paikalle poliisi toteamaan vahingon aiheuttaja. Mikäli poliisi ei tule paikalle, on tärkeää dokumentoida tapahtunut mahdollisimman tarkasti ja ottaa tapahtumapaikalta mahdollisuuksien mukaan kattavasti valokuvia.

Kun kriittinen tilanne on ohi, ota yhteys kumppaniimme Autoklinikkaan, josta avustetaan vahinkoilmoituksen teossa.

Kun tarvitaan korjaamoa

Kumppanimme Autoklinikka auttaa pelti- ja lasivahingon korjauksissa valtakunnallisesti ympäri Suomen. Saat Autoklinikan 24/7-asiakaspalvelusta apua niin vahinkoilmoituksen kuin vahinkotarkastuksen tekoon sekä korjausajan varaamiseen. Autoklinikka tekee ensiapukorjaukset ja vahinkotarkastukset toimipisteissään ilman ajanvarausta. Fleetin asiakkaana voit soittaa suoraan Autoklinikan asiakaspalveluun.

Käyttämällä kumppaniamme Autoklinikkaa, ohjautuu laskutus suoraan Fleetille. 

Korjaamokäynti muussa korjaamossa

Kun Fleet Innovationin hallinnoimiin ajoneuvoihin tehdään korjauksia tai huoltoja muualla kuin Autoklinikan korjaamoilla, tulee korjauksiin hakea ennakkoon laskutuslupa Fraguksen portaalin kautta.

Laskutusluvan hakee korjaamo. Jos olet auton haltija/käyttäjä, älä ano lupaa.

Luvan voi anoa, kun vika, sen aiheuttaja ja kustannukset ovat tiedossa. Sama pätee huoltoihin, renkaiden uusimisiin ja muihin meiltä laskutettaviin toimenpiteisiin.

Klikkaa itsesi Fraguksen portaaliin täältä.

Jos jäät tien päälle

Mikäli autosi jättää tien päälle, ole heti yhteydessä automerkkisi omaan tiepalveluun. Sieltä sinulle annetaan tarkemmat toimintaohjeet. Automerkin tiepalvelun tiedot löydät autosi huoltokirjasta. Voit saada käyttöösi sijaisauton, mikäli autoasi ei saada korjattua tiepalveluehtojen määrittelemässä ajassa.

Ole myös yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jäikö sinulle kysymyksiä?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi sivuiltamme tai Fleet Innovation -sovelluksestamme, ota meihin yhteyttä. Huomioithan, että puhelinpalvelumme on avoinna arkisin 9–15.