Leasing-autot yritykselle kustannustehokkaammin Fleetiltä

Kaikilla eri rahoitusmuodoilla hankittujen ajoneuvojen hallinta samassa

12 000

Hallinnoitua ajoneuvoa

5

Eri rahoitusvaihtoehtoa

20 %

Keskimääräinen säästö kustannuksissa

Huoltoleasing on suosittu tapa hankkia leasing-auto yritykselle. Sitä pidetään myös turvallisena vaihtoehtona, sillä kulut ovat näennäisesti tiedossa koko sopimuskauden ajalta.

Me Fleetillä pystymme tarjoamaan kuitenkin kustannustehokkaamman vaihtoehdon ja hankkimaan leasing-autot yrityksellesi edullisemmin. Ja samalla otamme selvää, onko leasing ylipäätään se paras vaihtoehto juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Valitse sopivin rahoitusmuoto

Omistus omassa taseessa
Osamaksu
Rahoitusleasing
Huoltoleasing
Vuokraus

Huoltoleasing ei ole aina se edullisin ja turvallisin vaihtoehto

Huoltoleasingin kulut on yleensä leivottu yhdeksi kiinteäksi kuukausihinnaksi, jolloin niitä on mahdoton vertailla. Fleet toimiikin täysin päinvastoin ja tuo kaikki kulut läpinäkyviksi yrityksille ja organisaatioille. Läpinäkyvyydellä saavutetaankin jopa 20 prosentin kustannussäästöt, kun rahoitusmuoto vaihdetaan huoltoleasingistä johonkin edullisempaan.

Rahoitusleasing on monesti kokonaisedullisempi vaihtoehto

Rahoitusleasingia voidaan pelätä sen takia, että kuukausittaisen leasing-vuokran päälle tulee vielä ennakoimattomia auton huoltokuluja. Fleetin avulla kuitenkin huoltojakin voidaan ennakoida hyvin, ja kaikki muukin autoiluun liittyvä saadaan ennakoitua budjetissa.

Yleisesti ottaen pysymme arvioimissamme budjeteissa hyvin, jolloin yleensä edullisemmaksi rahoitusmuodoksi tulee leasing-vaihtoehdoista rahoitusleasing. Huoltoleasingissa katteet ovat yleensä tarjoajilleen hyvät – minkä takia rahoitusleasing tulee yleensä edullisemmaksi rahoitusmuodoksi yrityksen leasing-autoille.

Meidän avullamme maksat vain ajoneuvojen oikeasta käytöstä, et tyhjästä.

Huoltoleasing vs. rahoitusleasing

Huoltoleasing

Huollot sisältyvät kuukausivuokraan

Ennalta sovittavat kilometrirajoitukset

Sisältää renkaiden kausivaihdot

Ei sisällä vakuutuksia

Ei sisällä polttoaineita

Asiakas ei hyödy ajoneuvon jäännösarvosta sopimuksen päätteeksi

Rahoitusleasing

Huollot eivät sisälly kuukausivuokraan

Ei kilometrirajoituksia

Ei sisällä renkaiden vaihtoja

Ei sisällä vakuutuksia

Ei sisällä polttoaineita

Asiakas vastaa ajoneuvon jäännösarvosta sopimuksen päätyttyä (tilitetään tai veloitetaan)

Hallinnoimme kaikkia yrityksen tai organisaation ajoneuvoja

Olipa yritykselläsi käytössä henkilöauto, kevyt kuorma-auto, polkupyörä tai vene, me hallinnoimme niitä kaikkia. Ajoneuvoja liikuttavalla polttoaineen laadulla, pyörien määrällä tai ajoneuvon merkillä ei ole meille väliä. Sillä ei myöskään ole väliä, millä rahoitusmuodolla ajoneuvot on hankittu – olipa kyseessä leasing-auto yritykselle tai vaikka vuokra-auto.

Optimoimme sopimukset sopivimmalle yhdistelmälle

Rahoitusmuodon valinnan lisäksi optimoimme kaikki muut ajoneuvojen ylläpitoon liittyvät sopimukset, jotta saisit edullisimman ja juuri tarpeisiisi sopivan palvelupaketin. Autamme valitsemaan kumppanit esimerkiksi huoltoihin ja rengaspalveluihin. Autamme myös aivan ruohonjuuritason palvelujen järjestämisessä, kuten polttoainekorttien, pysäköintisovelluksen ja vakuutusasioiden järjestämisessä.

Lue artikkeleitamme aiheesta

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä oheinen lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme seuraavaa askelta, joka on maksuton kartoitus nykytilanteesta.

Jutellaan lisää ajoneuvohallinnasta

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä