Autoilijan tietopankki

Apua yleisimpiin tilanteisiin

Olemme keränneet sivuillemme tietoa autoilijoille, joiden työnantaja on ulkoistanut ajoneuvokantansa hallinnan Fleet Innovationille. Täältä löydät tietoa niin työsuhdeautolla kuin tuotantoautolla ajoon.

Mistä etsit tietoa?

Vahinkotilanteet

Sattuiko vahinko? Tärkeää on tehdä heti vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle ja ilmoittaa vahingosta meille.

Lue lisää

Sopimuskauden aikaiset asiat

Huollot, katsastukset, renkaat, pysäköinti, auton vieminen ulkomaille. Kerromme tarkemmin auton käyttöön liittyvistä asioista.

Lue lisää

Ajoneuvon hankinta

Kun olet hankkimassa työsuhdeautoa ensimmäistä kertaa nykyisellä työnantajallasi tai vaihtamassa uuteen, me autamme ajoneuvon hankinnassa.

Lue lisää

Sopimuksen päättyessä

Kun nykyisen työsuhdeautosi sopimus on tulossa loppuun, me hoidamme auton luovutuksen ja siihen liittyvän hallinnointityön.

Lue lisää

Fleet Innovation -sovellus

Fleet Innovation -sovelluksemme on ladattavissa Applen AppStoresta sekä Googlen Play-kaupasta. Kirjautumalla sisään näet juuri sinun ajoneuvoosi liittyvää tietoa ja löydät ohjeita erilaisiin tilanteisiin.

Löydät tärkeää tietoa työnantajasi autopolitiikasta

Tietoa yritysautoista, työsuhdeautoista ja miten juuri sinun työpaikallasi toimitaan on koottu työnantajasi autopolitiikkaan. Muista myös siis tutustua siihen. 

Koeajon varaus​

Jos olet hankkimassa uutta työsuhdeautoa ja olet päättänyt jo, minkä auton haluat tai ainakin rajannut vaihtoehdot muutamaan, voit käydä koeajamassa haluamasi mallit. Voit varata koeajon suoraan meidän kauttamme tai ilmoittaa valmiista valinnastasi samalla lomakkeella.

Koeajouutiset

Koeajamme säännöllisesti markkinoille tulleita uusia suosittuja automalleja ja raportoimme ajokokemuksistamme koeajouutisissamme.