Tietoa työsuhdeauton hankintaan

Sinä päätät ajoneuvon, me hoidamme loput

Kun olet vaihtamassa työsuhdeautoa uuteen tai hankkimassa ensimmäistä työsuhdeautoasi nykyisellä työnantajallasi, me hoidamme pääosan hankintaan liittyvästä hallinnoinnista.

Työsuhdeauton hankinnan kulku

1. Tutustu työnantajasi autopolitiikkaan, mitä ehtoja se antaa hankittaville työsuhdeautoille.

2. Mieti sen perusteella, minkälaisen auton haluaisit. Voit tässä vaiheessa olla myös meihin yhteydessä, ja me autamme sopivan auton löytämisessä.

3. Varaa sivuiltamme koeajo haluamallesi autolle.

4. Tee päätös haluamastasi ajoneuvosta ja kerro se meille. Me hoidamme auton tilauksen ja yhteydenpidon työnantajasi suuntaan.

5. Tarvittaessa saat sijaisauton valitsemasi auton odotusajaksi, mikäli työnantajasi autopolitiikka sen mahdollistaa.

6. Halutessasi, voimme järjestää uuden auton kotiisi toimitettuna
tai voit noutaa sen autoliikkeestä. Tilaamme myös tarvittaessa työnantajasi autopolitiikan mukaisesti polttoainekortin tai muun maksuvälineen. Jos sinulla oli ennestään vaihtoon menevä työsuhdeauto, voit toimittaa sen ohjeidemme mukaan eteenpäin.

7. Lataa puhelimeesi Fleet Innovation -sovellus, jos sinulla ei vielä ollut sitä käytössä. Sieltä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon auton päivittäiseen käyttöön ja esimerkiksi vahinkotilanteisiin.

Tiedän, minkä auton haluan

Kun tiedät, minkä auton haluat tai sinulla on muutama vaihtoehto, voit käydä koeajamassa kumppaniliikkeessämme kyseisen auton. Varaa koeajo kauttamme, niin aloitamme työsuhdeauton hankintaprosessin siitä.

Ilmoita samalla lomakkeella kohdassa ”Muuta”, jos olet jo päättänyt haluamasi automerkin, mallin ja varusteet.

Kumppaniliikkeen edut

Tilausvahvistuksen jälkeen voit rauhassa jäädä odottamaan autoliikkeen ilmoitusta autosi toimitusajankohdasta. Valitsemalla autosi toimittajaksi kumppaniliikkeemme varmistamme, että autosi toimitukseen liittyvä informaatio kulkee mutkattomasti, saat käytön opastuksen ja sujuvan luovutusprosessin.

Jäikö sinua mietityttämään jokin?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi sivuiltamme tai haluat apua työsuhdeauton hankintaan, ota meihin yhteyttä.