Yritysautoilun palvelut työnantajille ja työntekijöille

Mitä tarjoamme työnantajille?

Ajoneuvot yritysautoiluun voi hankkia usealla eri rahoitusmuodolla, joista me Fleetillä etsimme aina sopivimman. Pidämme kaikki yritysautoiluun liittyvät langat käsissämme ja vapautamme omien työntekijöidesi aikaa kaikkeen muuhun. Autamme hankkimaan niin työsuhdeautot kuin tuotantoautot.

Tutustu tarkemmin, mitä tarjoamme

Miten palvelemme työntekijöitä?

Jos työnantajasi on ulkoistanut kaiken yritysautoiluun liittyvän meille, me olemme oikea taho, jolta kysyä mitä tahansa autoiluun liittyvää. Asiakaspalvelumme auttaa aina mielellään, ja monesti nopeimmin löydät vastauksen sinua askarruttavaan asiaan Fleet Innovation -sovelluksestamme. Voit ladata sen puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi.

Siirry työntekijöiden tieto-osioomme

Yritysautojen rahoitus, käyttäjien palvelu ja kaikki ajoneuvoihin liittyvä

Fleet Innovation tarjoaa ajoneuvohallinnan ulkoistuspalvelua, jossa me Fleetillä otamme hoitaaksemme kaiken yrityksen tai organisaation ajoneuvohallintaan liittyen. Yhteistyössä meidän kanssamme yritykselle tulee jatkossa enää yksi lasku kaikkiin ajoneuvoihin liittyen.

Teemme kaikista ajoneuvoihin liittyvistä kuluista entistä läpinäkyvämpiä ja luomme realistiset budjetit tulevaan. Etsimme asiakkaillemme lisäksi parhaat yritysautojen rahoitus- ja hankintamuodot sekä tuemme asiakkaitamme ajoneuvokannan vihreässä siirtymässä.

Yhteistyömme alkaa maksuttomalla kartoituksella, jolla saadaan selville potentiaaliset kustannussäästöjen kohteet.

Blogi yritysautoilusta

Kirjoitamme blogissamme yritysautoiluun liittyvistä ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista. Tutustu aiempiin kirjoituksiimme alta.

Koeajouutisia uutuusmalleista

Koeajamme säännöllisesti markkinoille tulleita uusia suosittuja automalleja ja raportoimme ajokokemuksistamme koeajouutisissamme.

Varaa koeaika

Oletko hankkimassa uutta tai vaihtamassa? Varaa koeajo kauttamme, jos työnantajasi on jo asiakkaamme.

Varaa etätapaaminen

Kiinnostavatko Fleetin palvelut yritystäsi tai organisaatiotasi? Varaa 15 min etätapaaminen kanssamme, ja kerromme lisää.