Sähköauto yritykselle ja muut tavat vihertää yrityksen ajoneuvokantaa

Leikkaamme yritysten kuluja ja päästöjä

Yksi tärkeä osa-alue tarjoamassamme palvelumallissa on asiakkaidemme tukeminen heidän vihreässä siirtymässään. Jos yritys tai organisaatio tarjoaa työsuhdeautoja tai käyttää tuotantoautoja toiminnassaan, niiden laadulla on väliä yrityksen tuottamien kokonaishiilidioksidipäästöjen kannalta.

Me autamme löytämään parhaat vaihtoehdot tukemaan ilmastotavoitteitasi!

Sähköauton huoltoleasing on vain yksi vaihtoehdoista

Kun yritys tai organisaatio haluaa syystä tai toisesta hankkia itselleen sähköauton, voi sähköauton huoltoleasing olla houkutteleva vaihtoehto sen hankkimiseen. Me Fleetillä muistutamme, että se on kuitenkin vain yksi vaihtoehto – eikä aina se kustannustehokkain.

Sähköauton hankintaan ja sähköauton huoltoleasingiin liittyy samat tekijät kuin minkä tahansa yritysajoneuvon hankintaan. Huoltoleasing vaikuttaa turvalliselta valinnalta, mutta me tiedämme kokemuksesta, että se ei aina ole se kokonaisedullisin ja edes turvallisin vaihtoehto.

Lue lisää, miten voimme auttaa löytämään ajoneuvojen parhaan rahoitusmuodon!

Seuraavaksi pakettiautoksi kaasupakettiauto?

Dieselillä kulkevat ajoneuvot ovat saaneet melkoisen ilmastopahiksen maineen. Hiilidioksidin ohella ne tuottavat ns. NOx-päästöjä eli typen oksideja, jotka on yhdistetty hengitystieoireisiin ja silmien ärsytykseen.

Dieselillekin on kuitenkin tullut vaihtoehtoja raskaan liikenteen ajoneuvoissa. Nykyisin saatavilla on niin kaasulla kulkevia kuorma-autoja kuin kaasupakettiautoja. Kun ajoneuvot tankataan maakaasun sijaan biokaasulla, koko ajoneuvon elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasut pienenevät dramaattisesti.

Selkeä päästöraportti

Tarjoamme asiakkaillemme selkeän ja konkreettisen päästöraportin organisaation ajoneuvokannan päästöistä. Raportointi- ja laskentamallimme ovat GHG-protokollan mukaisia. Visualisoimme raporttiin eri käyttövoimalla kulkevien ajoneuvojen osuudet, ja saat selkeän yhden luvun koko kannan hiilidioksidipäästöistä.

Raporttia on helppo käyttää edelleen esimerkiksi yrityksen omassa ESG-raportoinnissa tai tietyn osa-alueen elinkaarilaskennassa.

Autopolitiikka autokannan vihertämisen tueksi

Jos yrityksellä on selkeät tavoitteet hiilijalanjälkensä pienentämiseksi, tämä otetaan huomioon yrityksen autopolitiikassa. Autopolitiikkaan määritellään yrityksen tai organisaation askelmerkit ajoneuvokannan hallinnointiin. Lisäksi siihen voidaan kirjata tavoitteet autokannan kehittämiselle, esimerkiksi jos kaikkien uusien hankittavien autojen tulisi olla sähköautoja. Yritykselle luotavaa autopolitiikkaa päivitetään aina vuosittain tai tarpeen tullen.

Lue artikkeleitamme aiheesta

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä oheinen lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme seuraavaa askelta, joka on maksuton kartoitus nykytilanteesta.

Jutellaan lisää ajoneuvohallinnasta

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä