Sähköauton latauslaitteisto kotiin ja konttorille

Sähköautot ovat tulevaisuutta ja yksi vastuullisen liikkumisen tärkeimmistä tekijöistä. Yhdessä Bravidan kanssa tuomme ladattavat plug-in hybridit sekä täyssähköautot jokaisen työntekijän ajettavaksi, ilman latausongelmia avaimet käteen -periaatteella.

Asennamme latauslaitteistot kotiin* ja konttoriin kustannustehokkaasti kiinteällä kuukausimaksulla. Laitteisto siirtyy työntekijän omistukseen, kun työsuhdeauton ja latauslaitteiston samanpituinen sopimuskausi päättyy.

Miten FleetCharge toimii?

Ei piilokuluja

Palvelun hinnoittelumalli on selkeä, eikä se sisällä piilokuluja. *Työntekijä maksaa kotiin asennettavan laitteen asennusmaksun, joka on mahdollista vähentää kotitalousvähennyksessä.

Avaimet käteen

Bravida asentaa työntekijän kotiin latauslaitteiston ennalta sovitun sopimuksen ja aikataulun mukaan. Runkosopimus pitää huolen, ettei yllätyksiä synny.

Laitteisto käyttötarkoitukseen

Laitteisto valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Vapaan autoedun piirissä olevan työntekijän laitteisto erittelee työsuhdeautoiluun menevät kustannuksen.

Selkeä sopimus ilman yllätyksiä

Solmimme työnantajan kanssa runkosopimuksen, johon työntekijät voivat halutessaan liittyä.

Laitteisto valitaan käyttötarkoituksen mukaan: vapaan autoedun piirissä olevien työntekijöiden laite erittelee digitaalisesti työsuhdeauton lataamiseen menevät kustannukset, vähentäen manuaalista työtä.

Latauslaitteisto siirtyy työntekijän omistukseen, kun työsuhdeauton ja latauslaitteiston samanpituinen sopimuskausi päättyy 36 tai 48 kk päästä. Ilman verotusongelmia.

** Arvio hinnasta: Bravidan asiantuntija tarkentaa lopullisen hinnan.

Kumppanimme Bravida Charge

Yhteistyössä Bravidan kanssa tarjoamme kokonaisratkaisut sähköauton lataamiseen.

Ratkaisuun sisältyy latausasema, latausaseman asennus ja tuki sekä hallinta- ja maksuratkaisut. Palvelun avulla voit tarjota turvallisen ja luotettavan ajoneuvojen latauksen työntekijöille helpolla ja häiriöttömällä tavalla.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä ja tarjoa työntekijöille vaivaton ja luotettava tapa ladata sähköautoa!