Työsuhdepyörä työnantajalle – vastuullinen tapa palkita henkilöstöä

Vaivattomasti kotimaiselta FleetBikelta

Työsuhdepyörä työnantajan näkökulmasta

Tue henkilöstösi työhyvinvointia
Pyöräily sopii monelle ja tukee työntekijöiden niin fyysistä kuin henkistä jaksamista. Myös ympäristö kiittää, kun useampi tarttuu tankoon ratin sijaan.

Palkan sisässä tai palkan päällä
Edun voi tarjota joko osana työntekijän nykyistä palkkaa, jolloin hänen palkkansa pienenee 100 €/kk. Edun voi tarjota myös palkan päällä, jolloin se on kuin palkankorotus, josta ei tarvitse maksaa palkan sivukuluja.

Pienet kulut
FleetBikella työsuhdepyörän kustannus työnantajalle on vain 15 €/kk/pyörä. Pyörän hankintahinta menee työntekijän palkasta.

Ei ylimääräistä hallinnointityötä
Kun hankit työsuhdepyöräedun FleetBiken kautta, me hoidamme kaiken pyöriin liittyvän hallinnoinnin suoraan työntekijöiden kanssa.

Hankintahinnan jakaminen usealle vuodelle
Pyörän hankintahintaa voi vähentää verotuksessa max. 1 200 € vuodessa. FleetBiken kanssa pyörän hankintahinta jaetaan tarvittavalle ajalle, jotta saadaan täysi verotushyöty (100 €/kk).

Tasa-arvoinen etu
Pyöräetua voivat hyödyntää kaikki, eivät vain ne, joilla on ajokortti.

Laskemme työsuhdepyörän kustannuksen työnantajalle

Jos sinua mietityttävät työsuhdepyörästä lankeavat kustannukset työnantajalle tai haluat kysyä muista aiheista etuun liittyen, varaa aika asiantuntijallemme. Ajanvarauskalenteristamme löydät 15 min aikoja Teams-etätapaamiseen. Tapaamisen aikana voimme laskea sinulle arvion työsuhdepyörän kustannuksista organisaatiollesi.

FleetBike-referenssejä

Tutustu, mitä asiakkaamme sanovat yhteistyöstä kanssamme.

”Lähdimme hakemaan helppoa ratkaisua, ja asiat olivat sujuneet todella hyvin Fleetin kanssa jo aiemmin. Kaiken kaikkiaan yhteistyö auto- ja pyöräpolitiikan rakentamisessa on ollut sujuvaa. Saimme Fleetiltä parhaimmat käytännön vinkit aiheeseen, ja keskustelu on ollut hyvin avointa. Olemme kuulleet myös kolikon kääntöpuolet, jotka on ollut hyvä ottaa huomioon päätöksiä tehdessä.”

 

Marit Telin, henkilöstöjohtaja, Grano Group Oy

”Haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja jaksamista. Pyöräily on hyvä tapa edistää sitä. Kun työmatkat kuljetaan pyörällä, hoidetaan samalla omaa fyysistä kuntoa ja terveyttä.”

 

Marja Ahonen, Senior Business People Partner, Fortum

”Oli positiivinen yllätys, että prosessia ja pelisääntöjä käytiin niinkin tarkasti läpi alkuun. Odotin hieman kevyempää kokonaisuutta. Pisteet siitä Fleetille. Lanseeraustilaisuus hoidettiin ammattitaitoisesti mutta silti rennolla otteella.”

 

Petri Koski, tehtaan johtaja, Promeco

Asiakkaitamme

Työsuhdepyörä & työnantajan pyöräpolitiikka

Aina kun aloitamme yhteistyön uuden organisaation kanssa, luomme organisaatiolle kaikkia koskevan pyöräpolitiikan eli yhteiset pelisäännöt. Siinä voidaan linjata, esim. kuka vastaa pyörävakuutuksen omavastuuosuudesta.

Miten saat FleetBike-edun organisaatiollesi?

1. Varaa kanssamme etätapaaminen, täytä alla oleva lomakkeemme, soita tai lähetä sähköpostia.

2. Näemme etätapaamisessa tai vastaamme ja ehdotamme seuraavaa askelta.

3. Keskustelujemme pohjalta luomme yrityksellesi pyöräpolitiikan, minkä jälkeen pyöräetu on henkilöstösi käytettävissä.

Jutellaan lisää FleetBikestä

Nimi(Pakollinen)
Haluan, että minuun ollaan yhteydessä

Jesse Viuhko
Myyntipäällikkö
050 595 1001
jesse.viuhko@fleetinnovation.fi

Robert Jaakkola
Myyntipäällikkö
050 317 2422
robert.jaakkola@fleetinnovation.fi