Autoleasing nopeisiin muutoksiin

Liiketoiminnassa tapahtuvat muutokset ja epävarmat tilanteet luovat tarpeen lyhyille tai joustaville liikkumisen sopimuksille, joista pääsee tarvittaessa helposti eroon. Meiltä saat markkinoiden joustavimman huoltoleasingauton, josta voi irtaantua milloin vain, ennakkoon määritellyllä sopimuksen purkuhinnalla.

FleetJousto on yksinkertainen ja asiakaslähtöinen työsuhdeauton vuokrasopimus. Valitse juuri käyttöösi ja tarpeisiisi sopivan työsuhdeauto, jonka vaihtaminen on tarpeen tullessa joustavaa.

Joustava sopimus muuttuviin tarpeisiin

Vaivaton ja simppeli sopimus

Voit solmia sopimuksen helposti sähköisesti, vaikka kotisohvaltasi. Valitse autosi, käytä tarpeen mukaan. Me varmistamme joustavat ja aina sopivat sopimusrakenteet.

Ei pitkää sitoutumista

FleetJousto-sopimus joustaa ja mukautuu muuttuviin tilanteisiin, olivat ne lyhyitä tai pitkiä. Kauttamme saat auton myös uuden auton odotusajaksi tarpeen mukaan.

Ei piilokuluja, kiinteä purkumaksu

Vuokraa auto kiinteällä kuukausimaksulla, joka sisältää yhdellä laskulla kaiken tarvittavan. Kuukausihintainen sopimus on helppo päättää, sillä purkumaksu on aina kiinteä.

Joustoturva antaa vapautta

FleetJoustossa auton kuukausimaksu koostuu kaikista työsuhdeautoon liittyvistä kustannuksista, kuten tavallinenkin leasing-sopimus. Esimerkiksi rahoituksen lyhennyserä, vakuutus, verot, renkaat ja huollot sisältyvät kuukausihintaan.

FleetJousto on erinomainen valinta erityisesti autoilijoille, jonka tarve työsuhdeautolle on lyhyt tai vaikeasti etukäteen määriteltävissä. Leasing-sopimukseemme kuuluu joustoturva, jolloin auton jälleenmyyntiarvoriskin kantaa Fleet Innovation. Joustoturva antaa asiakkaalle oikeuden purkaa autosopimuksen milloin tahansa.

Vuokraa työsuhdeauto ilman jälleenmyyntiarvoriskiä

FleetJousto on asiakkaalle, joka haluaa vuokrata auton ilman jälleenmyyntiarvoriskiä, mutta samalla joustavasti liiketoiminnan tarpeiden mukaan elävällä sopimuksella.

Sopimus on vaivaton ja markkinoiden kustannustehokkain. FleetJousto on oiva valinta erityisesti silloin, kun liiketoiminnan ja yritysauton käyttötarpeita on vaikea ennustaa 3–4 vuodeksi eteenpäin.

Tarve uudelle työsuhdeautolle?

Ota yhteyttä ja kurvaa pihasta Suomen joustavin huoltoleasing taskussa!