Pysäköi työsuhdeauto edullisesti ParkManin avulla

Pysäköinti ei ole koskaan ollut näin vaivatonta! Yhdessä kotimaisen ParkManin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokasta ja helppoa yrityspysäköintiä työsuhdeautoille – ympäri Suomen. FleetParkin avulla parkkikustannukset saadaan autokohtaiseen kustannusseurantaan, joka keventää taloushallinnon työtä.

ParkManin avulla voitte unohtaa maksukortit ja pikkurahat. Pysäköintisovelluksen avulla koko henkilökuntanne pysäköi työsuhdeautot ja hyötyajoneuvot edullisesti sekä vaivattomasti.

Kustannustehokasta pysäköintiä Helsingistä Utsjoelle

Edullinen

ParkMan on Suomen kustannustehokkain pysäköintisovellus yritysasiakkaille. Asiakkaamme saavat pysäköinnin kauttamme vielä tavallista edullisemmin.

Pysäköi missä tahansa

ParkManilla pysäköit vaivattomasti, missä tahansa liikutkin. Palvelu kattaa koko Suomen ja sen avulla voi maksaa kaduilla, parkkihallissa, lentokentillä ja pysäköintialueilla.

Tarpeisiin sopivat sopimukset

Tarjolla on kaksi eri sopimusmallia, josta yritys voi valita parhaiten omia tarpeitaan palvelevan: kuukausimaksullinen Premium tai pysäköintikohtainen Flex.

Kumppanimme ParkMan

Kotimaisen ParkManin tavoitteena on modernisoida pysäköintisektori. ParkMan haluaa olla maailman paras pysäköintiratkaisu, jonka avulla jokainen kuljettaja löytää perille sekä pysäköi mahdollisimman mukavasti, energiatehokkaasti ja vaivattomasti.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä ja hoidetaan yritysautojen pysäköinti vaivattomasti kuntoon.