Ennakoi yritysautosi jälleenmyyntiarvo

Työsuhde- tai yritysauton jälleenmyyntihinnan voi varmistaa FleetProfitin avulla – ennakoivasti. Ostamme luovutusikäisen autosi reilulla markkinahinnalla. Hinta voidaan jopa kiinnittää etukäteen, jolloin jälleenmyynnin riski pienenee.

Tarjoamme seuraavan 12 kk aikana luovutusikään tulevasta autosta mahdollisimman hyvän markkinahinnan, riskittömästi ja kannattavasti. Sitoudumme maksamaan hinnan, kunhan auto on ikäänsä vastaavassa kunnossa ja asianmukaisesti huollettu.

Varma tuotto yritysautosta – huoleton jälleenmyynti

Ennakkomyy työsuhdeauto

Lopeta huolehtiminen. Ennakkomyy auto kauttamme, ja luovuta se yrityksellenne parhaiten sopivana ajankohtana – ennakolta sovitulla summalla.

Noudamme sovitusti

Myyntiajan koittaessa huolehdimme auton noudosta ja jälleenmyynnistä B2C-markkinoilla. Kumppaniverkostomme huolehtii auton myymisestä.

Vapaudu velvoitteista

Auton omistajalle ei jää minkäänlaisia vastuita tai velvollisuuksia autosta, kunhan sen on todettu luovutuksen jälkeen olevan kunnossa.

Huomioitavaa

Työsuhdeauto pitää olla huollettu ja sisältää kahdet renkaat. Ilmoittamattomista myyntihintaan vaikuttavista vaurioista tai muista laiminlyönneistä laskutetaan erikseen.

Kysyttävää?

Yritysauton myynti ajankohtaista? Ota yhteyttä ja etsitään työsuhdeautollesi paras mahdollinen jälleenmyyntihinta!