Valitse vastuullinen ja mitattava yritysautoilu

Vastuullinen liiketoiminta velvoittaa mittaamaan yritysautoilun päästöjä ja valitsemaan ratkaisuja, jotka ovat kestäviä. Teemme raportoinnista ajoneuvojen osalta yrityksellenne vaivatonta. 

FleetVastuun avulla tiedätte, millä mallilla yrityksenne liikkumiseen liittyvä vastuullisuus on ja mitkä ovat järkevät seuraavat askeleet. Raportointi- ja laskentamallimme täyttävät GHG-protokollan kriteerit.

Vastuullinen yhteistyö alkaa lähtöarvolaskennasta

Tilanteen kartoitus

Osana yhteistyömme aloittamista laskemme nykyisen autokantanne päästöarvot laajasti kerätyn datan avulla.

Tavoitteiden asettaminen

Kun päästöarvot ovat selvillä, asetamme selkeät yhteiset tavoitteet ja aikataulun, miten autoilun päästöjä vähennetään.

Seuranta ja raportointi

Johdamme ja raportoimme koko prosessin – yrityksellenne vaivattomasti. Seuraamme tulevaisuudessa tavoitteiden saavuttamista.

FleetVastuu osana yrityksen pysyvää muutosta​

Alkukartoituksen jälkeen FleetVastuu on mahdollista ottaa jatkuvaksi osaksi vastuullista autopolitiikkaa. Tuotamme ja seuraamme yritysautoistanne kertyvää dataa sekä laskemme ja raportoimme puolestanne päästöt säännöllisesti. Raportin avulla on helppoa seurata ja raportoida, miten asetetut päästötavoitteet saavutetaan.

CHG-protokolla velvoittaa raportoimaan​

Vuodesta 2023 lähtien jokaisen keskisuuren ja suuren yrityksen tulee ilmoittaa päästöarvonsa CHG-protokollan mukaisesti. Greenhouse Gas Protocol eli GHG-protokolla on maailmanlaajuinen standardi hiilijalanjäljen laskentaan. Yritysautoilusta syntynyt hiilijalanjälki tulee raportoida osana kokonaisuutta. 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä ja hoidetaan yrityksesi vastuullisuusraportointi yhdessä kuntoon.